GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τελευταίος Τζεντάι: Έτσι θα λέγεται η επόμενη ταινία Star Wars

“Ο Τελευταίος Τζεντάι” (The Last Jedi) θα είναι το όνομα της επόμενης ταινίας της σειράς Star Wars, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Disney, απ...


“Ο Τελευταίος Τζεντάι” (The Last Jedi) θα είναι το όνομα της επόμενης ταινίας της σειράς Star Wars, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Disney, αποκαλύπτοντας και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους: 15 Δεκεμβρίου 2017.

“Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλο γαλαξία. Σε ένδειξη εκτίμησης προς τους οπαδούς, θέλαμε να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν τον τίτλο του επόμενου κεφαλαίου στη σειρά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Disney.

Σημειωτέον ότι στην ταινία θα δούμε και την αυθεντική πριγκίπισσα Λέια, την ηθοποιό Κάρι Φίσερ, που έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, όμως σύμφωνα με την Disney είχε προλάβει να ολοκληρώσει όλες τις σκηνές στις οποίες συμμετείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση