GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συμμετέχει στο Survivor

Μετά τον Κώστα Σόμμερ, φαίνεται ότι και ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε το μεγάλο «ναι» στον Σκάι, για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης...


Μετά τον Κώστα Σόμμερ, φαίνεται ότι και ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε το μεγάλο «ναι» στον Σκάι, για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 62χρονος παρουσιαστής θα ταξιδέψει στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, όπου θα παραμείνει για πέντε ολόκληρους μήνες, προκειμένου να διαγωνιστεί στο reality με την ομάδα των celebrities.

Οι δύο ομάδες θα υποβληθούν σε σκληρές δοκιμασίες και τα μέλη τους θα έρθουν αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, αφού στο τέλος ο «Survivor» θα είναι ένας.

Για αυτό τον λόγο, ο Πέτρος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες εντατικό πρόγραμμα άθλησης και ειδικό πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στον επίγειο παράδεισο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του reality.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση