GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Tσίπρας στον Άνθιμο: Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας – ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Υποδεχόμε...


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο κ. Τσίπρας είπε: "Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας", με τον Μητροπολίτη Άνθιμο να απαντά: "Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα".

"Η ελπίδα είναι σημαντική", ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: "Αύριο θα επισκεφτώ τον συνονόματό σας στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι τον αγαπάτε πολύ".

Nα σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλησε να θέσει στον Πρωθυπουργό θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητας του, όπως το κτίριο του πρώην ορφανοτροφείου στην Τούμπα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση