GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τέλος ο ΔΟΛ από Δευτέρα. Κλείνουν «Tα Νέα» και το «Βήμα»...

Στο κλείσιμο οδηγούνται από την Δευτέρα όλα τα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ. Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, ...


Στο κλείσιμο οδηγούνται από την Δευτέρα όλα τα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ.
Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, στην οποία συμμετείχε ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Νομικός Σύμβουλος του Οργανισμού Νίκος Πιμπλής και ο Διευθυντής του Βήματος της Κυριακής Αντώνης Καρακούσης, έγινε γνωστό ότι οι τράπεζες απέρριψαν την πρόταση του επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, για την εξαγορά του Οργανισμού, αφού δεν ήταν δυνατό να αποδεχθούν κούρεμα των δανείων σε ποσοστό 80%.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει όπως είπε ο Σταύρος Ψυχάρης, το κλείσιμο από τη Δευτέρα όλων των μέσων του ΔΟΛ, δηλαδή, της εφημερίδας «Τα Νέα» και «Βήμα της Κυριακής», τη διακοπή της λειτουργιάς όλων των ιστοσελίδων που ανήκουν στον ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα Fm.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν τις τελευταίες ώρες προς τις διοικήσεις των τραπεζών, οι τραπεζίτες επέδειξαν στάση αδιαλλαξίας. Έτσι, το απόγευμα ήρθε η χαριστική βολή, με τις τράπεζες να στέλνουν μήνυμα, πως δεν πρόκειται να παραβούν το γράμμα του νόμου «για κανένα Σαββίδη». Η τελευταία τράπεζα που ευθυγραμμίστηκε με τη στάση των υπολοίπων ήταν η Εθνική.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν χρήματα για χαρτί και μισθούς ο Σταύρος Ψυχάρης, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ομηρία του, με το λουκέτο στον ιστορικό Οργανισμό, όλα τα Μέσα του οποίου μπαίνουν σε ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης χωρίς όμως να είναι πια σε λειτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καρακούσης έκανε μία τελευταία προσπάθεια για να καταβληθούν κάποια από τα οφειλόμενα χρήματα 6 μηνών στους εργαζομένους, αλλά αυτή έπεσε στο κενό.
Η αναγγελία του κλεισίματος του ΔΟΛ αναμένεται να γίνει με κείμενο που θα δημοσιευθεί στο "Βήμα" αυτής της Κυριακής.

1 σχόλιο

  1. Oι Ελληνες Πρωθυπουργοί μας ήταν και είναι στόχοι.. είχαν και έχουν επάνω τους στραμμένα ΌΠΛΑ για την εξόντωσης αυτών και τον οικογενειών τους, δυστυχώς δεν κατάφερε η ασφάλεια της χώρας μας ΕΥΠ κ.τ.λ να τους προστατέψει ΠΌΤΕ..

    Ενεργούν υπό καθεστώς φόβου και προδοσίας...Το καταλαβαίνουν μόλις γίνουν πρωθυπουργοί δυστυχώς, έτσι γίνονται και προδότες στα πιστεύω τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ..

    Το παιγνίδι πλέον θα εξελιχτεί ως έξεις.. Θα Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πετάξουν ο ένας στον άλλο τον μουντζούρη...

    Οι Πρωθυπουργοί στόχοι χωρίς ντροπή από ξένες δύναμης ήταν και είναι: Κώστας Καραμανλής...Γεώργιος Παπανδρέου..Αντώνης Σαμάρας...Αλέξης Τσίπρας..

    Όσο για της Εκλογές, καθαρές εκλογές στην Ελλάδα κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο, η τελευταίες ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που έγιναν ήταν αυτές 10ης Οκτωβρίου του 1993..ΟΛΕΣ οι άλλες που ακολούθησαν ήταν ΠΡΟΚΆΤ και νοθευμένες...Σήμερα προσπαθούν να επιβάλουν τον Μητσοτάκη και θα τον επιβάλουν , έξω υπαρχή ένας λαό που πιστεύει ακόμα ότι ένας Σώρρας έχει 3-4 ΌΧΙ ΔΙΣ--ΑΛΛΑ ΤΡΙΣ!!!

    Ακούστε ΚΑΛΆ όταν μιλά ο Μητσοτάκης και προσέξετε της λεπτομέρειες στο τι λέει, ίσως τότε να καταλάβετε πολλά.. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΑ ΈΔΕΙΞΑΝ ΌΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ και το ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ..Έτσι από φόβο του ετοιμάζετε και αυτός από ΤΏΡΑ να ΣΏΣΕΙ την ζωή του και της οικογενείας του..ΔΙΌΤΙ κάποια στιγμή θα του πουν ΓΙΑ ΈΛΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΝΑ αναλάβεις να {εκτελείς} καθήκοντα πρωθυπουργού...

    Τι μας λέει ο λοιπόν ο φοβισμένος άνθρωπος Κυριάκος και είναι φυσιολογικό..{ΛΑΕ ΜΟΥ} Συμφωνία Αλήθειας δηλαδή!! μην περιμένετε ΑΠΌ ΈΜΕΝΑ να καταργήσω ΤΊΠΟΤΑ από αυτά που θα βρω η που θα μου ζητήσουν {Συμφωνία Αλήθειας ΛΈΓΕΤΕ ΑΥΤΌ}.

    Λέει κάτι για να φαίνεται ότι λέει ότι κατάργηση ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΆ το 30% από τον ΕΝΦΙΑ.. ΆΛΛΑ ποιος θα ζει για θυμάται μετά από δυο χρόνια το τι είπε..Λέει θα μειώσει την φορολογία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες κ.τ.λ.. δεν θα τον ακούστε ΠΟΤΕ να λέει για αύξηση μισθού,η συντάξεων , η για την εργασιακή προστασία... ΟΎΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΌΜΟ,δεν αναφέρετε ΚΑΝ ούτε στους μνημονιακους νόμους του Τσίπρα..ΌΛΑ ΑΥΤΆ είναι τυχαία;.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ και αυτός ο φουκαράς να μην την πατήσει σαν τον Τσίπρα {με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έκανε ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ τα τρία δυο}..

    Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΈΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΤΟΥ ΌΤΑΝ ένας ΛΑΟΣ με το δημοψήφισμα του έδωσε το 62% και την εξουσία να τους πει ΕΩΣ ΕΔΩ ΡΕ...ΟΜΩΣ ΧΈΣΤΗΚΕ διότι τον είχαν πάει και του είχαν δείξει τα λέιζερ που σημάδευαν αυτόν και την οικογένεια του ..Όπως και τους προηγούμενους πρωθυπούργους μας..Τον δε Τσίπρας ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΈΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΡΑΚΟΣ.. Αν ήταν στο ΧΈΡΙ του θα είχε κάνει εκλογές από τον Αύγουστο του 2015..ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, όταν του πουν αυτοί θα ΚΆΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο Μητσοτάκης λοιπόν τα ξέρει αυτά του τα έδειξαν.. Έτσι ΠΡΙΝ αναλάβει να {εκτελεί} καθήκοντα πρωθυπουργού θέλει να γλυτώσει πρώτα άπω κυνήγι που θα πέσει από τον Ελληνικό ΛΑΌ διότι τα πράγματα γίνουν πολύ άγρια με την μορφή που θα πάρει η φτωχοποίηση του κόσμου που η κόλαση του Δάντη θα μοιάζει παράδεισος ...

    Ένα φοβάμαι να μην πετύχουν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ το δόγμα του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΟΚ...Ελληνες εναντίον Ελλήνων με πάρα πολύ ΑΊΜΑ...

    Όσο για τους Γερμανοτσολιάδες προδότες τους επιβάλουν στα επιτελεία της εξουσίας που υπάρχει η σε αυτή που έρχεται και φαίνονται οι ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ..Όταν πάνε να ξεφύγουν ΔΙΌΤΙ η βρόμα τους φέρνει αντιδράσεις στον κόσμο τους μαζεύει το ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ κλιμάκιο μην τους χαλάσουν την σούπα..

    Η Ελπίδα μας δυστυχώς είναι μόνο ΜΙΑ ,να συνεχιστούν να γίνονται οι τεκτονικές αλλαγές από ΔΕΞΙΟΥΣ--ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ όπως θέλετε πέστε τους..ΔΙΌΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ μετά τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα, δεν ξέρει να ΠΟΛΕΜΆ το Θεωρεί βαρβαρότητα το να κρεμά τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ {ΔΕΞΙΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ}..

    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΆΟΛΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΊ ΤΊΠΟΤΑ ..ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΜΌ ΤΟΥ ..Μην κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε τι κάνουν και πηδάνε από κόμμα σε κόμμα σαν τους ψύλλους και πάνε και κάθονται στο σβέρκο του εκάστοτε {ΗΓΈΤΗ}.

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση