GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορίτσια ο Βλοντάκης, ποζάρει για το “Tres”

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Έτοιμος να «περάσει» στο θέατρο είναι ο πολυπράγμων Αντώνης Βλοντάκης και το      ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Έτοιμος να «περάσει» στο θέατρο είναι ο πολυπράγμων Αντώνης Βλοντάκης και το             enikos.gr εξασφάλισε την πρώτη πόζα από το νέο του φιλόδοξο «χτύπημα» που τον θέλει να πρωταγωνιστεί στο “Tres” που ετοιμάζουν οι Θεατρικές Σκηνές για την Β’Σκηνή του Άλμα.        Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο άσσος του πόλο θα δεχτεί-για τις ανάγκες του ρόλου του-στενό μαρκάρισμα από τρεις γυναίκες που θέλουν ... κάτι από αυτόν και ιδού η φωτογραφία που του        την έχουν...πέσει,για να δώσουν σάρκα και οστά στο κοινό όνειρό τους!

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 9 του μήνα και οι πρόβες γίνονται σε εντατικότατους ρυθμούς για την φιλόδοξη αυτή δουλειά. Τι είναι όμως το «Tres»που υπογράφει σκηνοθετικά με δεινότητα ο ικανός Γιάννης Λασπιάς;  Μια γερή, ισπανική κωμωδία του Juan Carlos Rubio, που  έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς σε όποια χώρα του κόσμου και αν ανέβηκε και που παρουσιάζεται σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά. Δίπλα στον Αντώνη Βλοντάκη θα δούμε τις εξαιρετικές Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, και Γεωργία Σιακαβάρα. Θέλεις και στόρι; Πάρε!


Λίγα λόγια για το έργο:Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.Μόνες και όχι τόσο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή, συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε. Χωρίς να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους: Να γίνουν και οι τρεις μητέρες, πριν να είναι πολύ αργά! Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να βρουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά... σπερματοζωάρια!

Η αναζήτηση ξεκινά και o τέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, έξυπνος, ο Κάρλος (Αντώνης Βλοντάκης) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους δώσει τα σπερματοζωάρια του, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι τρεις τους σαν αδερφάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση