GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αιχμηρό tweet του Θεοδωράκη για την Κεντροαριστερά- Τι απαντά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Με αφορμή τις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Γαλλία ο επικεφαλής τους Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επι...


Με αφορμή τις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Γαλλία ο επικεφαλής τους Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνει «Κάντο όπως στη Γαλλία» και αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter:

«Στην Γαλλία οι σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία  και όχι από συνέδρια και παζάρια κομματικών μηχανισμών».

«Υπενθυμίζουμε προς όλους όσους συζητούν τον τρόπο εκλογής Επικεφαλής του φορέα της Κεντροαριστεράς ότι παραβιάζουν ανοιχτές θύρες» σημειώνει από την πλευρά της η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά ένα χρόνο πριν ήταν σαφής: Εκλογή Επικεφαλής από την κοινωνία με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες. Τόσο απλά!» προσθέτει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση