GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο... προεδρικό tweet του Ομπάμα: "Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο"

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρέτισε τους Αμερικανούς πολίτες, με μήνυμά του στο Twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα και τη δημιουργία ενός ιδρ...


Ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρέτισε τους Αμερικανούς πολίτες, με μήνυμά του στο Twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα και τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομά του, λίγες ώρες πριν παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ.

"Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου που σας υπηρέτησα. Με κάνατε καλύτερο ηγέτη και καλύτερο άνθρωπο" έγραψε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό (@POTUS) στο Twitter, τον οποίο θα παραδώσει επίσης στον Τραμπ.




"Δεν θα σταματήσω. Θα είμαι μαζί σας ως πολίτης, ενθαρρυμένος από τις φωνές της αλήθειας, της δικαιοσύνης, του χιούμορ και της αγάπης", πρόσθεσε.




Με την ευκαιρία αυτή ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ιδρύματος Ομπάμα και ζήτησε από τους συμπατριώτες του να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οργανισμό για "να μοιραστούν τις απόψεις τους" μαζί του.


Ο σύνδεσμος του Ιδρύματος (Obama.org) οδηγεί σε μια σελίδα όπου υπάρχει ένα δίλεπτο βίντεο με το ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα και το σύνθημα που είχε τονίσει κατά την τελευταία του ομιλία στο Σικάγο, στις 10 Ιανουαρίου: "Σας ζητώ να πιστέψετε όχι στη δική μου ικανότητα για αλλαγή, αλλά στη δική σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση