GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος στο Twitter: Συνελήφθη και ο Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών

Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με αφορμή δημοσίευμα της ...


Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για ταξίδι του προέδρου των ΑΝΕΛ στις Άλπεις, στην Αυστρία, κατά την περίοδο των εορτών.

Πριν λίγα λεπτά, μετά την σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας, συνελήφθη και ο εκδότης των Παραπολιτικών, όπως ανακοίνωσε μέσω τουίτερ, ο υπουργός Άμυνας. 

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας, Παναγιώτης Τζένος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τα "Παραπολιτικά" κάνουν λόγο για "παρακρατος" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ ο Π. Καμμένος τουίταρε λίγο αργότερα: "Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα (ο εκδότης της εφημερίδας) ενώ επι 2 ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΛΠΝΟ".  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση