GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Ζαχαριάδη στο twitter

Ο θάνατος μιας 78χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι πυροδότησε την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέ...


Ο θάνατος μιας 78χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι πυροδότησε την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης με αναρτήσεις του στο twitter θυμήθηκε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντίστοιχα περιστατικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συνέχισε, αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Ζαχαριάδη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να ακούσετε τον @CZachariadis το πρωί στον @ArisPortosalte για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε εδω:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση