GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος του Independent που έγραψε το άρθρο-πρόκληση για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Άρθρο-πρόκληση κατά της χώρας μας δημοσίευσε ο Independent. Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ, με αφορμή το βιβλίο για τον εμφύλιο του καθηγητ...


Άρθρο-πρόκληση κατά της χώρας μας δημοσίευσε ο Independent. Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ, με αφορμή το βιβλίο για τον εμφύλιο του καθηγητή Αντρέ Γερολυμάτου, στάζει χολή και συγκρίνει τον ελληνικό εμφύλιο με τις πρακτικές των τζιχαντιστών.

«Ήταν το πρώτο βιβλίο που με σόκαρε για την απόλυτη παράνοια, την απόλυτη βαρβαρότητα του ελληνικού εμφυλίου πολέμου», δηλώνει ο Φισκ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προσθέτει: «Δεν είμαι καθόλου ανθέλληνας. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα».

Εκτός από τη σύγκριση με τους τζιχαντιστές, ο Ρόμπερτ Φισκ, αναφερόμενος στους σύγχρονους Έλληνες, κάνει λόγο για έναν ωραίο, άνετο χαλαρό λαό, που πίνει ούζο και σπαταλάει στη λιακάδα τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση