GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε πριν 10 χρόνια και βρήκαν τον σκελετό του στη μπανιέρα

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν άνδρες της ΕΛΑΣ σε ακατοίκητο σπίτι στα Πατήσια, όπου εντόπισαν στην μπανιέρα τον σκελετό ενός νεαρού ατό...


Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν άνδρες της ΕΛΑΣ σε ακατοίκητο σπίτι στα Πατήσια, όπου εντόπισαν στην μπανιέρα τον σκελετό ενός νεαρού ατόμου που εκτιμάται ότι έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια.

Όπως αναφέρει το “Βήμα”, ο θάνατος του νεαρού, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αποδίδεται σε χρήση ηρωίνης.

Η ανακάλυψη του σκελετού στα Πατήσια, σύμφωνα με το “Βήμα”, έρχεται στη συνέχεια του τραγικού συμβάντος, προ τεσσάρων ημερών, με τον θάνατο 42χρονου τοξικομανούς που, εγκαταλελειμμένος από δυνάμεις λόγω χρήσης ναρκωτικών, πνίγηκε μέσα σε φρεάτιο με λύματα σε παλιό ξενοδοχείο στην οδό Δεληγιώργη, στην Ομόνοια, παρά τις προσπάθειες αστυνομικών να τον τραβήξουν με σχοινιά και με ξύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση