GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική φωτογραφία του 10χρονου που παλεύει με τον καρκίνο

Για μια μητέρα το να βλέπει το παιδί της να δίνει μάχη με τον καρκίνο, είναι επώδυνο και συναισθηματικά εξουθενωτικό. Μια τέτοια μητέ...


Για μια μητέρα το να βλέπει το παιδί της να δίνει μάχη με τον καρκίνο, είναι επώδυνο και συναισθηματικά εξουθενωτικό. Μια τέτοια μητέρα, που βιώνει μια από τέτοια φρικτή εμπειρία, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του άρρωστου γιου της θέλοντας να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου.
 
Ο 10χρονος Drake είναι μαχητής, καθημερινά παλεύει με τον καρκίνο και είναι αρκετά φοβισμένος όπως ο οιοσδήποτε στη θέση του. Η μητέρα του λυγίζει και δεν μπορεί να βλέπει τον πόνο. Ανέβασε αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία του γιου της να στέκεται στο μπάνιο, αδύναμος, με αφόρητους πόνους. 
 
Η φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα του Facebook «Love What Matters» όπου η μητέρα εξήγησε πως «η ζωή δεν είναι ωραία και πως ο καρκίνος λιώνει έναν άνθρωπο».
 
Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της: 
 
«Αυτή η φωτογραφία που ανεβάζω ήταν σήμερα το πρωί...αφού μετέφερα τον Drake στο μπάνιο. Είναι πετσί και κόκαλο γιατί πρέπει να τον παρακαλέσω να φάει ένα φασόλι ή να πιει ένα ποτήρι νερό μέσα στη μέρα. Αυτό σημαίνει να βάζεις το γιο σου για ύπνο τα βράδια γιατί φοβάται ότι κάτι θα του συμβεί αν μείνει μόνος. Και με το κάτι εννοώ ότι θα πεθάνει. Αυτό σημαίνει βραδινές συζητήσεις με ένα 10χρονο να ρωτά αν θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει και αν θα δει τον πατέρα του εκεί και θα μπορεί να του μιλήσει και να παίξει μαζί του. Αυτό σημαίνει να είναι πολύ αδύναμος για να σηκωθεί από το κρεβάτι και χρειάζεται να μεταφερθεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Είναι αυτός που κοιμάται όταν κάποιος βρίσκεται δίπλα και του μιλάει και είναι εξουθενωμένος.

Σημαίνει να κάνει εμετό τα φάρμακα που παίρνει και το στομάχι του να είναι άδειο. Σημαίνει να παίρνει 44 χάπια χημειοθεραπείας την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες. Σημαίνει να μου λέει "μαμά δεν πρόκειται να τα καταφέρω". Σημαίνει να μη θέλει να τον αγγίξουν επειδή πονάει τόσο πολύ και παίρνει μορφίνη για να βγάζει τη μέρα. Σημαίνει να μου λέει ότι φοβάται πως δεν θα ζήσει μέχρι τα 11α γενέθλιά του. (...)

Αυτός είναι ο Drake, που είναι όλος μου ο κόσμος. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, μέχρι και για πάντα, είναι ο λόγος που ζω. Είναι το χαμόγελό μου, η αγάπη μου, το καρδιοχτύπι. Είναι επίσης και το δάκρυ μου, ο πόνος στην καρδιά. Είναι η ζωή μου». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση