GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπάρτσα αποκλείει την Παρί αλλά όχι στους «16»

Το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγεται απόψε στις 21:45 στο Παρίσι όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μπαρ...


Το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγεται απόψε στις 21:45 στο Παρίσι όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για το ζευγάρι με τα πιο ακριβά ρόστερ.

Κάθε δύο χρόνια τίθενται αντιμέτωποι οι σύλλογοι σε νοκ-άουτ του Champions League!

Το 2013 και το 2015 η Μπαρτσελόνα είχε αποκλείσει στα προημιτελικά την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία από την άλλη δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στην φάση των "16".

Το 1995 ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους Γάλλους να αποκλείουν τους Καταλανούς και να περνούν στα ημιτελικά για πρώτη και τελευταία φορά!

Αν η Παρί Σεν-Ζερμέν προκριθεί θα βρεθεί στα προημιτελικά για 5η σερί χρονιά, ενώ αν τα καταφέρει η Μπαρτσελόνα θα κάνει ρεκόρ με 10η σερί παρουσία στους "8".

Για τον Ουνάι  Έμερι θα απουσιάσει ο Τιάγκο Μότα, λόγω τιμωρίας και ο Τιάγκο Σίλβα, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Λουίς Ενρίκε έχει στη λίστα των τραυματιών τους Αρντά Τουράν, Χαβιέρ Μαστσεράνο και Αλέις Βιδάλ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παρί – Μπαρτσελόνα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση