GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κατσίκης στον ΑΝΤ1: Όσα είπα περί δραχμής αφορούσαν σε υποθετικά σενάρια - ΒΙΝΤΕΟ

«Απάντησα σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με υποθετικά σενάρια», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης στο κεντρικ...


«Απάντησα σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με υποθετικά σενάρια», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωσή που έκανε για επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση μέχρι τον Μάρτιο.

Ο κ. Κατσίκης ξεκαθάρισε πως δεν προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση προκειμένου να αναζητήσει την στήριξη των ψηφοφόρων που είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, τονίζοντας ότι «η μικροπολιτική δεν αρμόζει σε εμάς, ούτε ο αποπροσανατολισμός του κόσμου. Λέμε τις απόψεις μας σε επίπεδο τόλμης και παρρησίας, συζητάμε με τους ψηφοφόρους μας και σε κάθε περίπτωση είναι σεβαστή η άποψή τους».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο για δραχμή, ενόψει των δυσκολιών της διαπραγμάτευσης και τόνισε: «Εάν εγώ και ο κ. Ξυδάκης κάναμε μία αναφορά, μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο για προσωπικές σκέψεις επί σεναρίων, δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να συνδέεται με πληροφόρηση ενδεχομένως που έχουμε για τη δραχμή ή για το Grexit».

Ακόμη, ο κ. Κατσίκης αναφέρθηκε και στην δήλωσή του για τα Σκόπια, όπου είπε ότι ««εάν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτω». Μιλώντας στον ΑΝΤ1, διευκρίνισε: «Πίστεψα ότι ως απλός Έλληνας πολίτης έπρεπε να δώσω κι εγώ μία απάντηση σε αυτούς τους ανιστόρητους γείτονες οι οποίοι μας απασχολούν επί μακρόν. Ήταν ένα παράδειγμα το οποίο εάν φτάσει στα αυτιά τους, ελπίζω να προβληματιστούν και να συνετιστούν. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση