GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ: Δεν βλέπω έξοδο της χώρας στις αγορές πριν το 2020

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Αθανάσιος Κατσάμπας, ανέφερε πως η Ελλάδα δεν περνά μία κρίση, αλλά μία μα...


Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Αθανάσιος Κατσάμπας, ανέφερε πως η Ελλάδα δεν περνά μία κρίση, αλλά μία μακροχρόνια περίοδο προσαρμογής.

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Αθανάσιος Κατσάμπας, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, δεν βλέπει έξοδο της Ελλάδας στις αγορές πριν από το 2020.

«Η Ελλάδα δεν περνά μία κρίση, περνά μία μακροχρόνια περίοδο προσαρμογής. Δεν είναι εύκολη και δεν θα περάσει εύκολα η κρίση», είπε ο κ. Κατσάμπας.

Στην πράξη η εκτίμηση του κ. Κατσάμπα σημαίνει πως η χώρα μας θα χρειαστεί επιπλέον στήριξη από τους εταίρους της για την περίοδο μετά το 2018, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτηθεί μέσω δανεισμού από τις αγορές.

Προσέθεσε πως όλα μπορούν να επιταχυνθούν αν έχουμε ένα γενναίο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων μέχρι το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση