GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον χωρίζει μετά από 22 χρόνια επειδή... ψήφισε Τραμπ!

“Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” ορκίστηκαν στο γάμο τους πριν από 22 χρόνια η Γκέιλ Μακ Κόρμικ και ο σύζυγός της – πού να ήξεραν τότ...


“Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” ορκίστηκαν στο γάμο τους πριν από 22 χρόνια η Γκέιλ Μακ Κόρμικ και ο σύζυγός της – πού να ήξεραν τότε ότι τελικά θα τους χώριζε... ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε το... τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, όχι με τον τρόπο που ίσως φαντάζεστε, αλλά επειδή ο σύζυγός της Μακ Κόρμικ έκανε το “λάθος” να τον ψηφίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου!

Η 72χρονη συνταξιούχος σωφρονιστική υπάλληλος, που περιγράφει τον εαυτό της ως “δημοκρατική με τάση προς σοσιαλίστρια”, δήλωσε σε δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters “αποσβολωμένη” όταν ο σύζυγός της ανέφερε ελαφρά τη καρδία κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με φίλους πέρυσι ότι σκόπευε να ψηφίσει τον Τραμπ. “Ένιωσα σαν να κορόιδευα τον εαυτό μου”, είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, όμως ένιωσε προδομένη. “Συνειδητοποίησα πόσο μακριά είχα φτάσει στη ζωή μου για να αποδεχθώ πράγματα που δεν θα είχα ποτέ αποδεχθεί όταν ήμουν νεότερη”.

Πάντως, έκτοτε ο σύζυγός της Μακ Κόρμικ άλλαξε γνώμη, όμως δεν μπόρεσε να την μεταπείσει. Και μολονότι το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει μαζί διακοπές και δε σκοπεύουν να πάρουν διαζύγιο ("είμαστε πολύ γέροι γι' αυτο"), ήδη η 72χρονη γυναίκα έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι.

Η περίπτωση της Μακ Κόρμικ είναι μία μόνο από τις πολλές περιπτώσεις στις ΗΠΑ όπου ψηφοφόροι του Τραμπ βρίσκονται αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο για την επιλογή τους αυτή. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων και συγγενών είναι πλέον συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 38,7% των Αμερικανών δηλώνουν ότι έχουν τσακωθεί τουλάχιστον μία φορά με κάποιο μέλος της οικογένειάς τους ή με κάποιον στενό φίλο τους εξαιτίας των εκλογών, ενώ ένα 16,4% δηλώνει ότι έχει σταματήσει να μιλά με κάποιο μέλος της οικογένειάς του ή στενό φίλο και ένα 17,4% ότι έχει “μπλοκάρει” μέλος της οικογένειάς του ή στενό φίλο στα social media.

Από την άλλη, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 20,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι εξαιτίας των εκλογών απέκτησαν νέους φίλους που στο παρελθόν δε γνώριζαν.

Η 57χρονη Σου Κόρεν από το Οχάιο, που υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές, δηλώνει ότι με το ζόρι μιλά με τους δύο γιους της, που ψήφισαν τον Τραμπ, και έχει “σβήσει” από το Facebook περίπου 50 “φίλους” της. “Η ζωή δεν είναι πια ίδια όπως πριν τις εκλογές. Είναι ο θυμός μου, η αγανάκτησή μου, η έκπληξή μου. Νομίζουν ότι ο πρόεδρός μας είναι ήρωας κι εγώ νομίζω ότι είναι τρελός”, αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση