GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ για την απάτη με τα οικόπεδα στην Γλυφάδα...

Του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου    Στις 6/02/2017 η δικάσιμος των 27 αιρετών του Δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία. Με ανοιχ...


Του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου 

 Στις 6/02/2017 η δικάσιμος των 27 αιρετών του Δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία.
Με ανοιχτή επιστολή τονίζω, ό, τι στις 06 Φεβρουαρίου 2017 θα δικαστούν οι 27 αιρετοί του δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία.
Επίσης στην ανοικτή επιστολή αναφέρω, ό,τι η οικονομική ζημία ανέρχεται σε 6.145.645,8 € και τούτο διότι, τα δύο οικοπέδων κατά το βούλευμα είναι διεκδικούμενα από το Ελληνικό Δημόσιο.
Σοβαρή είναι και η καταγγελία που γίνετε κατά του δικαστικού λειτουργού στον οποίο χρεώθηκε η εν λόγω υπόθεση των οικοπέδων στην περιοχή Καρβελά, και συγκεκριμένα αναφέρετε ” Επειδή ο κ. Αγγελόπουλος, για λόγους που γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να εκθέσω, παρά τον νόμο πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων, και ταυτόχρονα ” ζήτησε ” από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ”την ποινική μας δίωξη”, φρονώ ότι δεν πρέπει να συντάξει το κατηγορητήριο κατά των 30 κατηγορουμένων, και για τον λόγο αυτόν υπέβαλα αίτημα αποχής του από την δικογραφία, την χρέωση της δικογραφίας σε άλλον Εισαγγελέα με διαφανείς διαδικασίες, και τον σύντομο προσδιορισμό της δίκης στο αρμόδιο δικαστήριο ”.

Αγαπητοί Γλυφαδιώτες, από την κατώτερο επιστολή, θα καταλάβετε το πως λειτουργούσαν και λειτουργούν οι αιρετοί στον δήμο Γλυφάδας, και το πως ενεργεί η δικαιοσύνη, δια της εισαγγελίας εφετών Αθηνών, εν προκειμένω, με προϊστάμενο τον εισαγγελέα εφετών, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ,
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη,
ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΟΤΕΣ, (ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ), ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΘΕΜΑ: 06 Φεβρουαρίου 2017, (ναι καλά διαβάζετε, όταν οι πράξεις τελέστηκαν: 28-11-2011 έως 17-08-2012 ! ! ! ), ενώπιον του γ΄τρι. εφετείου κακουργημάτων Αθηνών, παραπέμπονται να δικαστούν για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία 27 δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο γλυφάδας, (και τρεις ιδιώτες-οικοπεδούχοι) επί Δήμαρχου Κων/νου Κόκκορη (και δημ. συμβουλών: Στέλιου Λανδράκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κ.λπ.).

Μεταξύ των 27 δημοτικών συμβουλών είναι και 6 δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγέντες το 2014 με την παράταξη του (ευρωπαϊστή ΟΝΝΕΔΙΤΗ) δήμαρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Η ζημία στο δήμο Γλυφάδας, σύμφωνα με το αρ. 1932/2015 παραπεμπτικό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου εφετών Αθηνών, είναι 2.873.050,92 €, πλην όμως, η πραγματική ζημία είναι:: (8.779.494,08 € – 70%)= 6.145.645,8 € και τούτο διότι, το 70% της αξίας των δύο οικοπέδων που κατά το βούλευμα είναι διεκδικούμενα από το Ελληνικό Δημόσιο, έπρεπε (και πρέπει, δήμαρχε ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) να το καταβάλλουν οι όμοροι ιδιοκτήτες σε απόσταση 250 έως 500 μέτρων απόσταση από την αγορά των οικοπέδων Αδελφών ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και κληρονόμων αυτών (άρθρο 33 ν. 4067/2012 (ΦΕΚ 79Α/2012).

Στο παραπάνω ποσό, οι κ.κ. δικαστές, δια του εισαγγελέα εφετών Αθηνών, κου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ”ξέχασαν” να προσθέσουν και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που αφορούν τις δαπάνες που πολλαπλά επανειλημμένα κατέβαλε ο δήμος σε ημέτερους δικηγόρους, την συμβολαιογράφο και για τις επαναληπτικές μεταγραφές των τίτλων αγοράς, στο αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο γλυφάδας.

(Ο τότε δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης και η παρέα του, ΜΟΙΡΑΖΑΝ κατά το δοκούν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. (Γιώργο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΟΣΕΧΕ να μην έρθει και η σειρά σου διότι, εσύ δεν ενεργείς όπως ο Κόκκορης, εσύ είσαι «χειρουργός αγγειολόγος, στο είδος σου» και ως δικηγόρος που είσαι, όπως και ως τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, σπουδαγμένος κοντά στον τέως πρωθυπουργό, Κων/νο Καραμανλή και στην συνεχεία, «βολεμένος» ως ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες, έχεις «νόμιμες», μεθόδους «να μοιράζεις» το δημοτικό χρήμα και ως παράδειγμα αναφέρομαι στην αριθ. 101/2016 περίληψη, η οποία μεταξύ των άλλων κάνει αναφορά και για αγορά δένδρων από 3 μέτρα ύψους έως 10 μέτρα ύψους και να έχουν εγκλιματιστεί στην Ελλάδα τουλάχιστον ένα -1- χρόνο. (Μήπως το φυτώριο αυτό είναι, προς… Λιβαδειά – Λαμία ;;; Μήπως την περίληψη την συνέταξε στα μέτρα του ο φυτωριούχος με σκοπό να αποκλειστούν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ;;;).

Β.- Προκείμενου να ορισθεί ( έστω ), η δικάσιμη 06 Φεβρουαρίου 2017 ενώπιον του γ΄ τρι. εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών,, αναγκάστηκα να καταθέσω αρμοδίως τα παρακάτω αναφερόμενα τρία έγγραφά μου, τα οποία έχουν καταγγελτικό χαρακτήρα κατά δύο συγκεκριμένων Εισαγγελέων εφετών:

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.
24-03-2016
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδα Αττικής, Ιάσονος αριθ. 15 165-61. Τηλ./fax: 210 9645005.
ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ. (κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ.) (grammateia@justice.gov).
2) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Κo ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. (κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ.) (yyddad@justice.gov.gγ). (αριθ. πρωτ. 707/24-03-2016).
Υπόψιν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, κου ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. (primeminister@primeminister.gr)

Α.– Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπω στις κατωτέρω αντίστοιχες αιτήσεις μου, με αντίστοιχους αριθ. πρωτ. 12.916/12-02-2016 και 18.538/08-03-2015, προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, και αιτούμαι κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ. να διαταχθούν τα νόμιμα επειδή η δικογραφία με Β.Ο.Κ. 112/2016 κατά 27 κατηγορουμένων – αιρετών στο Δήμο Γλυφάδας – για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία και 3ων ιδιωτών για ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη, επειδή η δικογραφία από 22-02-2016 έως και σήμερα (23-03-2016) βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών κ. Αγγελόπουλου Παναγιώτη με σκοπό την σύνταξη κατηγορητηρίων. (Σημειωτέων δε, οι πράξεις τελέστηκαν το έτος 2011).

Επαναλαμβάνω ότι ο κ. Αγγελόπουλος, με την από 30-06-2015 ΠΡΟΤΑΣΗ του προς το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων και ταυτόχρονα (σελ. 7 & 8 του αριθ. 1932/2015 βουλεύματος), αποφάνθηκε, αντίγραφο του βουλεύματος μετά με τα αναγκαία αντίγραφα που σημειώνονται στην Πρότασή του να διαβιβαστούν κατ΄άρθρο 38 Κ.Π.Δ. στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών, για τις δικές του ενέργειες, έχοντας υπόψιν το άρθρο 22 Ν. 2472/1997 (με πλήρη αναγραφή των §§ 3 και 7 άρθρου 22) να ασκηθεί σε βάρος εμού και του Δημήτρη Καραπάνου, -μηνυτές-, ποινική δίωξη για (ΤΑΧΑ) παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των 27 κατηγορουμένων αιρετών.

Επειδή ο κ. Αγγελόπουλος, για λόγους που γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να εκθέσω, παρά τον νόμο πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων και ταυτόχρονα ” ζήτησε ” από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ”την ποινική μας δίωξη”, φρονώ ότι δεν πρέπει να συντάξει το κατηγορητήριο κατά των 30 κατηγορουμένων, και για τον λόγο αυτόν, την 08-03-2016 υπέβαλα αίτημα ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ από την δικογραφία, την χρέωση της δικογραφίας σε άλλον Εισαγγελέα με διαφανείς διαδικασίες, και τον σύντομο προσδιορισμό της δίκης στο αρμόδιο δικαστήριο.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου &
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση.
Με εκτίμηση.
Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.

Τονίζεται ό, τι η υπόθεση είχε την αρμόζουσα συνέχεια έπειτα από προσφυγή του κ. Γιαννακόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, και συγκεκριμένα στον αναπληρωτή υπουργό κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος κοινοποίησε προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και τελικά ορίστηκε η δικάσιμος πριν από δυο ημέρες.
Σύμφωνα με πληροσφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι καταγορούμενοι να ζητήσουν αναβολή, ωστόσο αναμφίβολο παραμένει το γεγονός, το αν και κατά πόσο το σεβαστό δικαστήριο θα μπορέσει να δώσει αναβολή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.
Ίδωμεν…

3 σχόλια

  1. κ. Ανδρέα Καψαμπέλη με όλο το σεβασμό θα τους γράψω =>ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ=<...

    Ο ΛΥΚΟΣ {Βόλφγκανγκ Σόιμπλε}..Βόλφγκανγκ στα γερμανικά σημαίνει [ΛΥΚΟΣ] να πάει να ΓΑΜΗΘΕΊ και αυτοί που δίνουν πληροφορίες...Όχι πως τα πάει καλά ο Σύριζα και ο Τσίπρας, σκατά τα έχει κάνει και θα το πληρώσει και ιδεολογικά και σε εκλογικά ποσοστά... Όμως η σύγκρουση με τους τοκογλύφους και το πολίτικο σύστημα είναι εν εξελίξει.. Σήμερα βγαίνει η μυστική έκθεση του ΔΝΤ.. μυστική με πολλά εισαγωγικά παρακαλώ...ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΈΡΕΙ για δεκαετίες την αστάθεια της Ελληνικής οικονομίας...

    ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΣΤΆΘΕΙΑ=fy000000..Όσοι κάνουν ΤΟ λάθος ΝΑ πιστεύουν ότι η αστάθεια είναι η εκάστοτε κυβερνήσουλα της Ελλάδος είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ...{λεγεμε γραφικό Λεβέντη, πονηρό Αδωνι, άσχετη δημοκρατική συμπαράταξη, πασοκ, ελιά, ποτάμι και sia..}

    Η Ελλάδα μας-σας φαίνεται ασφαλή χώρα;; ώστε να μπουν χρήματα από απλούς ιδιώτες μικρο πλούσιους για να πάρει τα επάνω της η οικονομία!!!...ΌΧΙ βέβαια διότι όταν λένε οι Δ-ΕΣΜΟΊ σε εκθέσεις ότι θα έχεις ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΤΊΒΟ οικονομίας για 15 με 20 χρόνια ακόμα η χώρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ολοκαύτωμα ...Ποιος θα τολμούσε επένδυση στην Συρία--ΙΡΑΚ-- Τουρκία--Λιβύη;;.. Έτσι βλέπουν την Ελλάδα οι σοβαροί επενδύτες...

    ΑΝ τρελαθεί ο Τούρκος και στείλει 2 εκατομμύρια πρόσφυγες--μετανάστες θα είμαστε ασφαλή χώρα;; η αν θέλει αύριο 500 νησιά;;είμαστε ασφαλή χώρα;; ΌΧΙ ούτε ασφαλής είμαστε, ούτε ευκαιρία διότι είμαστε μέσα στην καρδιά της εμπόλεμης ζώνης ενός θρησκευτικού ΠΌΛΕΜΟΥ..

    Όσο και να θέλουν να το υποβαθμίζουν αυτό είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΤΟ ΙΣΛΆΜ ΒΡΆΖΕΙ..[[μην τρέξει κάνεις φασίστας και γράψει κάτω από το κείμενο εγώ σας τα έλεγα]] Διότι την βαριά ευθύνη την φέρουν Αυτοί που βομβάρδισαν την Γιουγκοσλαβία, που έκαναν την Αραβική άνοιξη με τους αδελφούς μουσουλμανους, αυτοί που βρήκαν τα χημικά όπλα του Σανταμ Χουσειν στο ΙΡΑΚ, αυτοί που έσφαξαν τον Καντάφι, αυτοί που θέλουν την Αφρική και εξοπλίζουν την μποκο χαραμ,

    Αυτοί που έχουν φυτέψει δυναστείες από βασιλιάδες και πρίγκιπες για να έχουν τον ελέγχό του πετρελαίου, αυτοί που θέλουν οι άνθρωποι να παράγουν ως δούλοι με 2 δολάρια την ήμερα και με 16 ώρες εργασία και μάλιστα παιδική τα δυτικά προϊόντα τους..

    Δείτε τι γίνετε στην Ελλάδα όλοι απειλούν στα ΜΜΕ ότι θα πάρουν [της επιχείρισης τους] σκατά τα ΑΦΜ τους και θα της πάνε στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία... ΓΙΑΤΊ δεν τα πάνε ΤΏΡΑ στην Τούρκια !!! παλιότερα εκεί γινόταν πάρτι.. Όμως τα εμπυρεύματα τους θέλουν να τα πουλήσουν στον δυτικό πληθυσμό.. σε ποιους στα αλήθεια; στους επιδοτούμενους ανέργους δυτικούς; και που θα βρεθούν τα χρήματα για να επιδοτούνται όλοι αυτοί από της χώρες τους!!!!!!...

    Έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο του δούλου δυτικού νομίζοντας ότι θα μπορέσουν σώσουν τον καπιταλισμό..Εργασία μαύρη, εργασία χωρίς δικαιώματα, εργασία χωρίς κανόνες και ωράρια, εργασία που θα αντιστοιχεί σε ένα πιάτο φάει, συντάξεις στα 200 χρόνια κ.τ.λ..ΆΛΛΑ πάλι υπάρχει ένα πρόβλημα τόσα προϊόντα σε πιες αγορές θα πουληθούν;;και ποιοι θα τα αγοράζουν με μισθός 500 με 1000 ευρώ η δολάρια και αν βρεθεί!!!!..

    Μέσα σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε την ρομποτική εργασία και ποσά δισεκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν παγκοσμίως !!!!αλλά τα προϊόντα θα αυξάνονται με ταχύτητα φωτός χωρίς όμως να βρίσκουν αγοραστές..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. =>ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ=<..

    Το καπάκι της κολάσεως το άνοιξαν αυτοί , τώρα μόνο η επιστήμη μαζί με την τεχνολογία μπορεί να το κλείσει ..Η επιστήμη με την νέα τεχνολογία θα απόδοση δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη, θα φέρει ισορροπία στην εργασία, στην φορολογία, στα ανθρωπινά δικαιώματα {όχι σήτα που θέλουν να κρύβουν ως προσωπικά η ανθρωπινά δικαιώματα] θέλουν δεν θέλουν στο πέρασμα της σύντομης ζωή μας..

    Η αναθεώρηση του ανθρώπου άρχισε..Η Ελευθερία που θα είναι για όλους σε αυτή την κυψέλη, θα είναι ίδια όπως και η τιμωρία, ο ανταγωνισμός θα γίνει συνεργασία,οι μαθητές να πιστέψουν ότι η πληροφορική ΔΕΝ είναι το word η το excel και τα microsoft windows,οι μαθητές ΝΑ ΜΗΝ γίνονται χρήστες ΆΛΛΑ συμμέτοχοι στην γνώση..

    Οι υπολογιστές ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για να παίζουν παιχνίδια, η για το Facebook , η τα likes, η για βόλτα στο YouTube κ.τ.λ...Επειδή οι κοινωνίες χρειάζονται ανθρώπους που ασκούν να ορθά τα καλά Πληροφορικής θα πρέπει να σκεπτόμαστε την Πληροφορική όχι μόνο ως επάγγελμα αλλά και ως Επιστήμη ,Ελευθερίας, Διαφάνειας , Δικαιοσύνης..

    Η πληροφορική σήμερα συνδέεται άμεσα με όλες τις θετικές επιστήμες, αλλά και με πολλές άλλες όπως η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η γλωσσολογίας, η νομική, η ιατρική, τα οικονομικά και η διοίκηση...

    Υ.Γ..Δεν θα μάθουν όλοι την ΑΙ {βαθειά γνώση και κβάντα] όμως αν κατανοήσουν το τι είναι πληροφορική; το τι φέρνει; {καλά και κακά}...ΤΌΤΕ οι άνθρωποι θα είναι οπλισμένοι με γνώση ώστε να παράγουν, να καταναλώνουν και να λύνουν τα προβλήματα τους

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΊΣΟΥΜΕ αυτά στρώματα της επιστήμης όπως ενός σπιτιού τους τοίχους, τη στέγη, τους τσιμεντόλιθους, τα δάπεδα, ΌΛΟ το πλαίσιο και βρήκαμε τη σκελετική μορφή που αποτελεί τον πυρήνα της κάθε δομής του...Τώρα θα μπορούν οι επιστήμονες συγκρίνουν τις στρώσεις της πολυπλοκότητας και να αποκαλύψουν την ουσία της ζωής..

    Κατά τη διάρκεια του Διαφωτισμού, ο Νεύτωνας και ο Καρτέσιος ενέπνευσε τους ανθρώπους να σκέφτονται το σύμπαν σαν ένα περίτεχνο ρολόι... Στη βιομηχανική επανάσταση , ήταν μια μηχανή με πιστόνια...Τώρα ο κώδικας και ένας υπολογιστής μπορεί να κωδικοποίηση όλο κόσμο.. Ο Κώδικας θα είναι το λογικό... Ο Κώδικας θα είναι hackable... Ο Κώδικας θα είναι το πεπρωμένο... Αυτά είναι τα κεντρικά δόγματα (και αυτοεκπληρούμενες προφητείες) της ζωής στην ψηφιακή εποχή.... Καθώς μπορεί το λογισμικό μας να φάει το δικό τους άρρωστο κόσμο τους..

    Οι μηχανές μας ήδη αρχίζουν να μιλούν μια διαφορετική γλώσσα, που ακόμη και οι καλύτεροι προγραμματιστές τους δεν μπορούν να την καταλάβουν....Η ηλεκτρονική κωδικοποιημένη όραση γίνεται ΌΛΟ και πιο ισχυρή , αρχίζει να βλέπει τα πράγματα δεν μπορούμε με γυμνό μάτι..

    ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΟΎΜΕ ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΆΨΩ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τελικά λεπτομερή αποτελέσματα του Δ.Ν.Τ θα βγουν σε 10 ήμερες... Όμως οποίος διαθέτη έστω και τη ελάχιστη γνώση να διαβάζει οικονομικές διαφάνειες ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ [το χρέος] αυτό δεν βγαίνει και δεν φτάνει που δεν βγαίνει αλλά με αυτές της έκθεσης ΦΡΕΝΆΡΕΙ και την όποια σοβαρή επενδυτική ανάπτυξη { ΤΑ ΈΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΔΏ } βγάζουν έκθεση με ΑΕΠ λες και είμαστε ΜΙΑ ΧΏΡΑ όπως η ΑΜΕΡΙΚΉ ...όταν η διακίνηση νομίμων χρημάτων ΣΤΗΝ Ε.Ε μπορεί να πάει σε μια ΧΩΡΆ π.χ Γερμανία και να έχει δείκτες στον θεό και οι άλλες ΧΩΡΕΣ στα τάρταρα..μιλάμε για τεράστια μυαλά βοδιών ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΗ ΤΟ ΔΝΤ..

    Η Χώρα είναι σε εμπόλεμη ΖΩΉ όχι ζώνη ...Τον ευρωπαϊκό μηχανισμός τον ηγεμονεύουν οι Γερμανοί και ήλθε η θα έλθει η ώρα σε ελάχιστους μήνες να πάρομε την απόφαση ποιους θα αφήσουμε και με ποιους θα πάμε...

    Θέλω να πιστεύω ότι η χώρα είναι έτοιμη με το ηλεκτρονικό χρήμα {ονοματίσετετο όπως θέλετε] και να σταματήσει της ποσόστωσης σε Γεωργικές καλλιέργειες, να σταματήσει τα εμπάργκο σε Ρωσία και Συρία, να ελέγξει της τράπεζες, να πετάξει συμβάσεις ξεπουλήματος, και να στραφεί με δικούς της όρους σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-- σε Ρωσους--Αγγλους--Κινέζους--Ισραηλινούς επενδύτες και με ελεγχόμενους δασμούς σε ότι άλλο μπαίνει στην χώρα από άλλες χώρες που δεν έχουν ΕΔΏ εργαζόμενους να παράγουν ΚΆΤΙ και με ένα κύκλο ΧΧΧ εργασιών που θα ΦΑΊΝΕΤΑΙ κάθε νάνοδευτερόλεπτο...

    Η ΈΞΟΔΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ να είναι το επόμενο ΒΉΜΑ το
    Δ! ΡΑΙΧ πρέπει να πέσει και θα πέσει ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει μυστική εθελοντική επιστράτευση η χώρα δεν πρέπει να διαταραχτεί από τους ευρώλάγνους και από τους εδώ φυτεμένους πράκτορες και τα τσιράκια τους...

    Αν χρειασθεί να γίνουν τα παραπάνω έστω και με δημοψήφισμα να φροντίσουν να ΕΊΝΑΙ διασφαλισμένο τεχνολογικά ΚΑΙ ΑΝ ΧΆΣΟΥΝ ας κάνουν εκλογές διασφαλισμένες τεχνολογικά ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΣΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΊΟ ΑΠΌ ΜΟΝΆ ΤΟΥΣ και αν δεν βαρεθήκανε να τους καταδιώκουν η αξιολόγησης, να τους ανακρίνουν την χώρα , να τους κουρεύουν την ζωή ο Κουλης και ο ΑΔΩΝΙΣ είναι οι άνθρωποι τους....Ποτέ δεν προβληματίζει το λύκο πόσο πολλά μπορεί να είναι τα πρόβατα..

    Ανταγωνισμός και τα κέρδη, το ένα είναι πόλεμος το άλλο είναι τα λάφυρα....

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση