GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 2% των εισφορών στον ΕΦΚΑ θα πηγαίνει σε ΕΟΠΥΥ και ΟΑΕΔ

Συνολικά το 2% των εσόδων που εισπράττει από εισφορές ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα παρακρατείται από τον Φορέα, απ...


Συνολικά το 2% των εσόδων που εισπράττει από εισφορές ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα παρακρατείται από τον Φορέα, από την 1η Ιανουαρίου και μετά, υπέρ του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, το ποσό της αποζημίωσης παρακρατείται κάθε μήνα από το ποσό προς απόδοση των συνεισπραττόμενων από τον ΕΦΚΑ εισφορών προς τους παραπάνω φορείς.

Επίσης, το ποσοστό αποζημίωσης για τις προσφερόμενες από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) υπηρεσίες καθορίζεται σε ποσοστό 0,50% του ποσού που εισπράττει το ΚΕΑΟ. Το ποσό της αποζημίωσης παρακρατείται κάθε μήνα από το ποσό προς απόδοση των εισπραττόμενων από το ΚΕΑΟ εισφορών για τον ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση