GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η αδελφή της 33χρονης που «χάθηκε» στο τροχαίο της Θήβας!

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Πτολεμαΐδας από τον τραγικό θάνατο της 33χρονης Αποστολίας και του τρίχρονου γιου της στο πολύνεκρο τροχαί...

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Πτολεμαΐδας από τον τραγικό θάνατο της 33χρονης Αποστολίας και του τρίχρονου γιου της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
Η κηδεία της άτυχης 33χρονης και του τρίχρονου γιου της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το μέρος που θα πραγματοποιηθεί καθώς ο τραγικός σύζυγος και πατέρας και σύζυγος κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η άτυχη 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής της 33χρονης
Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία καιν τον τρίχρονο ανιψιό της. Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά: «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση