GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΡΙΒΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Με 339.6 χλμ έτρεχε η Porsche...

Νικος Βραχιολιδης   Η απόσταση που διήνυσε το ολισθαίνον όχημα δεν ήταν 15 μέτρα! Ήταν περισσότερα! Έστω ότι ήταν 18 μ. Δλδ 18:0.53 δ...


Η απόσταση που διήνυσε το ολισθαίνον όχημα δεν ήταν 15 μέτρα! Ήταν περισσότερα! Έστω ότι ήταν 18 μ. Δλδ 18:0.53 δλδ =339.6 χλμ ταχύτητα είχε πριν τρακάρει η Porsche! Εάν υπολογίσουμε και την πρόσκρουση που είχε στην είσοδο του Παρκιν, οπότε και μειώθηκε η αρχική ταχύτητα, αλλά και την ολίσθηση του οχήματος στην άσφαλτο ήταν ακόμη μεγαλύτερη η ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο! Κρίμα, τζάμπα έφυγε η γυναίκα και το παιδάκι!
Νίκος Βραχιολίδης.
---------------------
γράφει ο Αντώνης Μιχαλόπουλος
S=V*T (ΔΙΑΣΤΗΜΑ= ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΟΣ)
ΑΡΑ...
20 - 15 ΜΕΤΡΑ= Χ*0,53ΔΕΥΤΕΡΑ (ΒΑΖΩ 15ΜΕΤΡΑ)
ΚΑΙ ΑΡΑ Χ=15/0.53
ΑΡΑ Χ=283 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΤΟΣΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟ, ΚΑΤ'ΕΜΕ, ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 283 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΘΗΣΗ.
ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ-"ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ", ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 240-300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΓΙΑ 230+ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.....ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση