GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - ΦΩΤΟ

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου εκκενώθηκε προσωρινά μετά τη διαρροή κάποιας ουσίας που προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμό στα μά...


Το αεροδρόμιο του Αμβούργου εκκενώθηκε προσωρινά μετά τη διαρροή κάποιας ουσίας που προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμό στα μάτια σε περίπου 50 υπαλλήλους και επιβάτες.

"Μια άσχημη μυρωδιά απλώθηκε στον χώρο όπου γίνονται οι έλεγχοι ασφαλείας, εκεί όπου ελέγχονται οι επιβάτες και οι αποσκευές τους", εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μάικ Λέβερεντς. "Ορισμένοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για ερεθισμό στα μάτια και δυσκολία στην αναπνοή", συνέχισε.

"Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 50 τραυματίες" είπε ο Λέβερεντς τονίζοντας ότι παραμένει άγνωστη η ουσία που προκάλεσε  το πρόβλημα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία από την πλευρά της, ανέφερε ότι η ουσία αυτή προερχόταν κατά πάσα πιθανότητα από το σύστημα κλιματισμού του αεροδρομίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση