GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 5 Μαΐου η δίκη για τη δολοφονία Ανδρουλιδάκη στην Κρήτη

Αναβλήθηκε για τις 5 Μαίου η εκδίκαση της υπόθεσης του δεύτερου κατηγορουμένου για τον θάνατο του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, τον Αύ...


Αναβλήθηκε για τις 5 Μαίου η εκδίκαση της υπόθεσης του δεύτερου κατηγορουμένου για τον θάνατο του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, τον Αύγουστο του 2015, η οποία επρόκειτο να γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 17χρονος, ανήλικος τότε, από την Βουλγαρία, μαζί με έναν 21χρονο ομοεθνή του, χτύπησαν τον άτυχο 71χρονο με 57 μαχαιριές, στο σπίτι του στις Μοίρες, προκειμένου να τον ληστέψουν, αποσπώντας τελικά 100 ευρώ και επιρρίπτοντας την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Ο 21χρονος καταδικάσθηκε τον Οκτώβριο σε δις ισόβια, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ σήμερα επρόκειτο να δικασθεί ο έτερος εκ των κατηγορουμένων. Ωστόσο, ο συνήγορός του επικαλέστηκε κώλυμα και η δίκη ανεβλήθη για τον Μάιο.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν σήμερα δρακόντεια, ενώ συγγενείς του άτυχου 71χρονου άνδρα αντέδρασαν στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση