GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Κάτω από τις 650 μονάδες ο γενικός δείκτης

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 650 μονάδων,...


Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 650 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις μέρους των κερδών που σημειώθηκαν στις τέσσερις τελευταίες συνεδριάσεις.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 647,14 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,23%. Η αξία των συναλλαγών υποχώρησε έναντι της προηγούμενης συνεδρίασης και διαμορφώθηκε στα 40,716 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 56.567.918 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,37%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,55%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+1,09%) και των Τηλεπικοινωνιών (+0,69%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,84%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-2,09%).

Ανοδικά κινήθηκαν 49 μετοχές, 65 πτωτικά και 29 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση