GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυπελλούχος στο μπάσκετ και πάλι ο Παναθηναϊκός, 68-59 τον Άρη

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με σκορ 68-59 τον Άρη στο Nick Galis Hall, σε έναν τελικό που λίγο έλειψε...


Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με σκορ 68-59 τον Άρη στο Nick Galis Hall, σε έναν τελικό που λίγο έλειψε να μη γίνει ποτέ, και τελικά καθυστέρησε μία ώρα να ξεκινήσει, λόγω του μεγαλύτερου αριθμού οπαδών του Άρη που είχαν μπει στο γήπεδο.

Άπαξ όμως και ξεκίνησε το ματς, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο παρκέ, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φελντέιν, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, και τον Νικ Καλάθη να προσθέτει άλλους 15, οδηγώντας το Τριφύλλι στο 18ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης πάλεψε και παρότι βρέθηκε στις αρχές της τέταρτης περιόδου να χάνει με διαφορά 17 πόντων, με ένα εντυπωσιακό σερί 12-0 μπήκε ξανά στο παιχνίδι, όμως η εμπειρία και η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν επέτρεψαν στους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν το 9ο Κύπελλό τους (όσα έχει και ο Ολυμπιακός). Κορυφαίος για τον Άρη ήταν ο Κάμινς με 20 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση