GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Αποτελέσματα σοκ από τις τοξικολογικές του 6χρονου που δολοφονήθηκε

Πριν από ένα μήνα περίπου, η σεξουαλική κακοποίηση και η δολοφονία ενος 5χρονου κωφάλλαου Ρομά αγοριού από έναν 15χρονο, επίσης Ρομά ...


Πριν από ένα μήνα περίπου, η σεξουαλική κακοποίηση και η δολοφονία ενος 5χρονου κωφάλλαου Ρομά αγοριού από έναν 15χρονο, επίσης Ρομά κωφάλαλο, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ και μεταφέρθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στην Κόρινθο όπου θα παραμείνει μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Όπως έγινε γνωστό μετά τα αποτελέσματα της ανάλυσης των τοξικολογικών εξετάσεων του 6χρονου αγοριού, στο αίμα του βρέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του παιδιού.

Ο ιατροδικαστής, Nίκος Κιφνίδης, μιλώντας στο Star, τόνισε ότι «τέτοιες ποσότητες αλκοόλ δεν έχω συναντήσει 36 χρόνια σε κανένα παιδί. Αυτό σημαίνει πως ήταν οργανωμένο έγκλημα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα της κακοποίησης το παιδί πρέπει να ήταν φυτό για να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου. Επίσης βρέθηκε στο αίμα του και καφεΐνη που αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα πρέπει να το ξεγέλασαν το παιδί να πιει καφέ και να είχαν ρίξει μέσα άφθονη ποσότητα αλκοόλ για να μπορέσει ο δράστης να κάνει καλά το έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση