GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Με 700 στο πλευρό του για να συνεχίσει το σερί στην Ξάνθη

Τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις απένα...


Τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις απέναντι σε Παναιτωλικό (4-0) και Αστέρα (0-5) δοκιμάζονται στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα απόψε (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία πέρασε στο υψηλότερο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής, δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις στις επιλογές του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί και Χουλτ θα είναι τα δύο μπακ και Κουτρουμπής-Μολέντο το δίδυμο των στόπερ, Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι τα κεντρικά χαφ με τον Βιγιαφάνιες και Μπουμάλ ή Εμποκού (ο τελευταίος επειδή έχασε πολλές προπονήσεις λογικά θα παίξει σαν αλλαγή) στα άκρα και τον Κλωναρίδη να αποτελεί το στήριγμα του Μπεργκ στην επίθεση.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Μολίνς, που ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο. Αντιθέτως απουσιάζει ο Λέτο, που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και περιμένει τη γέννηση του παιδιού του, όπως και οι Τελάντερ, Μαρινάκης, Ρινάλντι και Χατζηγιοβάνης.

Σοβαρότητα και προσοχή από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του. «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον Αστέρα, με πολύ καλή τακτική προσήλωση και θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες. Θέλω να είμαστε σοβαροί σε όλο το ματς. Να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το ξεκίνημα και να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε. Αν κάνουμε αυτά που δουλεύουμε κι έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο, θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», τους είπε.

Στο πλευρό των «πράσινων» θα βρίσκονται περίπου 700 φίλοι τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση