GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαουδάραβας πρίγκιπας αγόρασε στα 80 γεράκια του από μία αεροπορική θέση

Η φωτογραφία με τα 80 γεράκια που απολαμβάνουν τη πτήση τους σε αεροσκάφος, το κάθε ένα σε δική του θέση, έχει προκαλέσει διαδικτυακή π...


Η φωτογραφία με τα 80 γεράκια που απολαμβάνουν τη πτήση τους σε αεροσκάφος, το κάθε ένα σε δική του θέση, έχει προκαλέσει διαδικτυακή παράκρουση από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο Reddit. Όλα τα παραπάνω αρπακτικά πουλιά, ανήκουν σε Σαουδάραβα πρίγκιπα, οπότε όλα επιτρέπονται.
Ο χρήστης στο Reddit που ανέβασε το εν λόγω καρέ, ανέφερε πως τη φωτογραφία είχε στείλει ένας φίλος του πιλότος. Όπως γράφουν διεθνή μέσα, τα 80 πουλιά μεταφέρθηκαν στο αεροσκάφος με τα μάτια και τα φτερά τους δεμένα.
Πιστεύεται πως πρόκειται για αεροσκάφος της Qatar Airways, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται.
Πάντως, η μεταφορά αετών ή γερακιών από αεροπορικές εταιρείες της Μέσης ανατολής δεν είναι ασυνήθιστη και μάλιστα η Qatar Airways επιτρέπει τη μεταφορά έως έξι πουλιών στην οικονομική θέση, αναρτώντας και τον σχετικό τιμοκατάλογο.
Πιστεύεται πως τα πουλιά μεταφέρονται αεροπορικώς για να λάβουν μέρος σε κυνήγι. Όπως εξηγεί η Daily Mail, πρόκειται για πουλιά -σύμβολα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που μπορούν να έχουν ακόμα και δικά τους διαβατήρια για να ταξιδεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση