GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετρόπουλος: Είναι μικρότερες οι εισφορές για το 80%, ναι ή όχι;

Συνάντηση με τοπικούς φορείς για τα εργασιακά θέματα και ιδιαίτερα για τον ΕΦΚΑ και το νέο ασφαλιστικό είχε σήμερα ο υφυπουργός Εργασ...


Συνάντηση με τοπικούς φορείς για τα εργασιακά θέματα και ιδιαίτερα για τον ΕΦΚΑ και το νέο ασφαλιστικό είχε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

«Είναι θέμα όλου του ελληνικού λαού, όλων μας να λειτουργήσει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης γιατί επιτέλους πρέπει να συμφωνήσουμε, είναι μικρότερες εισφορές για το 80 % ή όχι;», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πετρόπουλος και συμπλήρωσε: «Ας κάνουν αυτό που μπορούν να κάνουν εκείνοι, οι πολλοί, που δεν πλήρωναν. Επιτέλους, ας συμφωνήσουμε σε ένα πραγματικό γεγονός, και μετά αφού καταφέρουμε να έχουμε μια αύξηση των εισφορών θα δούμε τα παραπέρα βήματα μας».

Κατά τη συνάντηση τέθηκε στον υφυπουργό το θέμα των συντάξεων που είναι σε εκκρεμότητα, με τον ίδιο να τονίζει πως γίνεται προσπάθεια να ενισχυθούν οι υπηρεσίες και να δρομολογηθεί η καταβολή τους περί τα τέλη του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Για τις χθεσινές διαμαρτυρίες στο Επιμελητήριο, ο Πετρόπουλος ανέφερε: «Όταν γίνεται διάλογος κερδίζουμε και γνώση και απαντήσεις βρίσκουμε» και συμπλήρωσε: «Τα παραπόνα εκδηλώθηκαν πρώτα και μετά ακολούθησε η συζήτηση. Aν είχε γίνει πρώτα η συζήτηση, δεν θα ακολουθούσαν αυτά τα παραπόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση