GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε το Bafta καλύτερης ταινίας το La La Land - Ποιος αναδείχθηκε καλύτερος ηθοποιός

Το μιούζικαλ "La La Land" απέσπασε το Bafta καλύτερης ταινίας στην τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινημα...


Το μιούζικαλ "La La Land" απέσπασε το Bafta καλύτερης ταινίας στην τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιείται απόψε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός ηθοποιός Κέισι 'Αφλεκ, αδελφός του Μπεν, απέσπασε το βραβείο BAFTA καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία "Manchester by the Sea", κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιείται απόψε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι Ράιαν Γκόσλινγκ (La La Land), 'Αντριου Γκάρφιλντ (Αντιρρησίας Συνείδησης), Τζέικ Τζίλενχαλ (Nocturnal Animals) και Βίγκο Μόρτενσεν (Captain Fantastic).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση