GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη ηθοποιός χτύπησε σοβαρά στα γυρίσματα

Κάνοντας πρόβες για μία σκηνή της νέας της τηλεοπτικής σειράς, η διάσημη ηθοποιός, έπεσε και χτύπησε σοβαρά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπ...


Κάνοντας πρόβες για μία σκηνή της νέας της τηλεοπτικής σειράς, η διάσημη ηθοποιός, έπεσε και χτύπησε σοβαρά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έχοντας πια ξεπεράσει τον κίνδυνο, η σταρ του Χόλιγουντ μιλά για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Ο λόγος για την Ντρου Μπάριμορ, η οποία στη νέα της σειρά με τίτλο «Santa Clarita Diet» υποδύεται ένα ζόμπι. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Μπάριμορ στην προσπάθειά της να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει, έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

«Σχεδόν πέθανα» δήλωσε η ηθοποιός στο US Weekly, μιλώντας για πρώτη φορά για το ατύχημα που συνέβη τον περασμένο Ιούλιο. «Ήταν τρομακτικό. Ήταν πολύ σοβαρό. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Ο δημιουργός της σειράς, Βίκτορ Φρέσκο, ανέφερε: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι. Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Η ηθοποιός, που είναι μητέρα δυο παιδιών, έμεινε δυο μέρες στο νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια.

«Το να επιστρέψω ήταν τρομακτικό», δήλωσε η ηθοποιός. Ευτυχώς όλα όμως πήγαν καλά και η σκηνή γυρίστηκε κανονικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση