GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Φουρθιώτη στην Αρναούτη

Την απάντησή του μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής του στο Facebook, έδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης, σχολιάζοντας την ανάρτηση της Μίνα...


Την απάντησή του μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής του στο Facebook, έδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης, σχολιάζοντας την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για την υποκλοπή της τηλεφωνικής συνομιλίας με την μητέρα της.

Ο παρουσιαστής, έγραψε χαρακτηριστικά: «… Καλή ‘ναι η δικαιοσύνη, μα για τους αγγέλους - ο άνθρωπος ο κακομοίρης δεν αντέχει, θέλει έλεος…  […] Προσωπικά, τόσο για την Μίνα Αρναούτη, όσο και για την μητέρα της, όλες τις μάνες, τους συγγενείς των παιδιών που εκείνη τη βραδιά, κοίταξαν το θάνατο κατάματα και κυρίως το Παντελή, που αγκαλιάστηκε μαζί του, έχω μόνο συμπόνια. Και θέλω να γίνουν τα πάντα να υπάρξει ανάπαυση, δίκαιο, γαλήνη».

Η 30χρονη κοπέλα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, είχε διαψεύσει πως η μητέρα της έδωσε οποιαδήποτε συνέντευξη, και ανέφερε πως απάντησε απλά στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δημοσιογράφου, ενώ η συνομιλία καταγράφηκε και μεταδόθηκε χωρίς την έγκρισή της στην εκπομπή του «Ε». Και τονίζει επιπλέον, πως η υπόθεση θα πάρει τη νόμιμη οδό.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση