GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάσα που θέλει ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πλατανιά

Ματς από αυτά που στην ποδοσφαιρική γλώσσα αποκαλούνται «εξάποντα», απόψε στις 19:0 στη Λιβαδειά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλαταν...


Ματς από αυτά που στην ποδοσφαιρική γλώσσα αποκαλούνται «εξάποντα», απόψε στις 19:0 στη Λιβαδειά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά.
Με νίκη οι Βοιωτοί θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, θα ξεφύγουν λίγο από τους αντιπάλους τους και θα φτάσουν την ΑΕΛ στους 17.
Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως έχει στην διάθεση του κάποιους ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν υπολόγιζε στο πρωτάθλημα όπως ο Τόνι Σίλβα και ο Ζεζίνιο που ήταν στο Κόπα Άφρικα αλλά και Καραμπουέ που επιστρέφει από τραυματισμό. Επίσης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα παίξει και ο Νιάς.
Οι 20 εκλεκτοί του Γιάννη Χριστόπουλου είναι οι Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Σουμπίνιο, Καραχάλιος, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρος, Νιάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος και Γιακουμάκης.
Εκτός έχουν μείνει οι Τριποτσέρης, Καψάσκης, Μάγκας, Βασιλείου, Δασκαλάκης, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί.
Με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έχει ταξιδέψει στην Λιβαδειά η αποστολή του Πλατανιά.
Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Ντίνα και Καρυπίδη και τον Μουνάφο που έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Η αποστολή που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας αποτελείται από 18 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκάλας, Μαραγκός, Σίγκνιεβιτς, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.
Με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία προς την πρώτη πεντάδα και θα βρεθούν στην 7η θέση με 28 βαθμούς, θα προσπεράσουν τον ΠΑΣ και θα είναι πίσω από την έκτη ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση