GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τις προτάσεις της ΝΔ στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε

«Παρουσιάσαμε το εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση» είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ΜακάριοςΛαζαρίδ...


«Παρουσιάσαμε το εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση» είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ΜακάριοςΛαζαρίδης αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φορώντας την φανέλα της Ελλάδος η οποία όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά είναι γαλανόλευκη και δεν έχει ροζ αποχρώσεις λέει τα ίδια πράγματα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Παρουσιάσαμε το εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης.

«Εμείς είμαστε διαχρονικά ένα σοβαρό κόμμα το οποίο όταν πάει και συζητάει σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν μπαίνουμε στις λογικές ούτε των διαρροών ούτε απολύτως τίποτα. Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα και τη συμφωνία αλήθειας που πιστεύουμε ότι αποτελεί τον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Σε τέτοιου είδους συζητήσεις δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει εμείς, η δική μας πλευρά, να πούμε το τι μας είπαν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ όταν πηγαίνει στο εξωτερικό, αυτό το οποίο θέλει να χτίσει είναι την αξιοπιστία και του ιδίου και της χώρας μας κυρίως. Εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια, ότι και να μας είχαν πει, όχι μόνο η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, ξέρετε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντάει πάρα πολλούς ηγέτες και κατά τις συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και σε διμερής επαφές, έχετε δει εσείς ποτέ εμείς να δίνουμε διαρροές στο τι μας λένε; Αυτή είναι η πάγια θέση του Προέδρου της ΝΔ γιατί με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε την αξιοπιστία μας. Εμείς φοράμε τα γαλανόλευκα, δεν έχουμε ροζ αποχρώσεις, εμείς δεν λέγαμε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Εμείς πιστεύουμε ότι ως ΝΔ έχουμε το εθνικό σχέδιο που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση, είμαστε το κόμμα που έβαλε την χώρα μας στην τότε ΕΟΚ, είμαστε το κόμμα το οποίο κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ το καλοκαίρι του 2015 όταν ο κ. Τσίπρας με την περήφανη διαπραγμάτευση του με τον Βαρουφάκη την οδήγησε ένα βήμα πριν από το γκρεμό και να είστε βέβαιοι ότι ως ΝΔ θα είμαστε το κόμμα το οποίο θα διατηρήσει τη χώρα στο ευρώ και θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.»

Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Σε εμάς να τα κοινοποιήσει ο μαλαγάνας. Άν το εγκρίνουν οι γερμανοί νομίζει οτι θα τον ψηφίσουμε κι όλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση