GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στην ΕΟΕ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ για τον Σπ. Καπράλο...

Του Στάθη Νικολούζου    Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει στην ΕΟΕ Όταν ο Καπράλος έκανε ανάθεση στον γιο του Κολυμπάδη!  Το τελευταίο ...

Του Στάθη Νικολούζου   

Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει στην ΕΟΕ
Όταν ο Καπράλος έκανε ανάθεση στον γιο του Κολυμπάδη!


 Το τελευταίο διάστημα ζούμε την διαμάχη για την προεδρία της ΕΟΕ και εμείς οι κοινοί θνητοί αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει στο μέγαρο της Κηφισίας που προκαλεί αυτά τα ''πάθη'' για την κατάκτηση του τροπαίου, που δεν είναι άλλο από την προεδρία της ΕΟΕ.
Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο βρίσκεις χιλιάδες πληροφορίες για τα τεκταινόμενα. Εύκολα διαπιστώνει κάποιος ότι οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους παρά μόνο για εμάς τους κοινούς θνητούς.
Σύμφωνα με τον νόμο 2725/99 απαγορεύεται ρητά, κάτοχος πρακτορείου ΟΠΑΠ, εταιρείας εμπορίου αθλητικών ειδών καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού να είναι μέλη οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου, αθλητικής ένωσης, ομοσπονδίας! 

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΕΟΠΕ δεν ενέκρινε την υποψηφιότητα του Κώστα Χαριτωνίδη.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε ότι ο Γιώργος (Γιώργης) Κολυμπάδης, γιος του Εμμανουήλ Κολυμπάδη προέδρου επί σειρά ετών στην ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας SPORTS SOLUTIONS που εμπορεύεται αθλητικά είδη και κατασκευάζει αθλητικούς χώρους .
Αξίζει να σημειωθεί δε μετά τις τελευταίες εκλογές ‘’παρωδία’’ στην ΕΟΕ ο κος Κολυμπάδης Εμμανουήλ αναβαθμίστηκε σε γενικό γραμματέα της ΕΟΕ.
Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε μια καθαρρή περίπτωση ασυμβίβαστου. Aσυμβίβαστο που όλοι το ήξεραν και εθελοτυφλούσαν .
Η εταιρεία sports solution είναι μια υγιής επιχείρηση που έχει πάρει δεκάδες δουλειές από δήμους, σωματεία κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα το στάδιο Ζακύνθου που ανήκει στην εκλογική περιφέρεια του κου Κοντονή προμηθεύτηκε από την εν λόγω εταιρεία εξοπλισμό όπως φαίνεται από ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook!

Αντιλαμβάνεστε ότι κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε!
Θεωρούμε ‘ότι ο γενικός γραμματέας ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ έχει υποχρέωση να τον καθαιρέσει εντός 15 ημερών (από τότε που θα του έρθει σε γνώση) τον κ. Κολυμπάδη Μανώλη από πρόεδρο της ομοσπονδίας και από την θεσμική του θέση στην ΕΟΕ.
Ελπίζουμε τώρα να το γνώρισε εάν δεν το γνώριζε!

Η Ιστορία αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την ανάθεση κατασκευής 4 γηπέδων (ο θεός να τα κάνει γήπεδα) στο κέντρο προσφύγων του Ελαιώνα από τον πρόεδρο της ΕΟΕ κο Καπράλο στην sports solution του Γέωργιου Κολυμπάδη του Εμμανουήλ.

Κατά την περίοδο της ανάθεσης ο πατήρ Κολυμπάδης ήταν μέλος της ΕΟΕ.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και την συγκεκριμένη απόφαση όπως την βρήκαμε στην Διαύγεια.


Ο κος Καπράλος φωτογραφίζεται κατά την παράδοση των 4 γηπέδων... προσέξτε που είναι οι γραμμές των γηπέδων για να καταλάβετε την διάσταση τους...


Τα ερωτήματα που προκύπτουν εύλογα είναι:
Α) η ΓΓΑ πως εγκρίνει αυτές τις αποφάσεις;
Β) τι έχει να πει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σχετικά με το θέμα αυτό;

Γ) ο επίτροπος ελέγχει τις αποφάσεις αυτές;
Ο αθλητισμός έχει γίνει πηγή εισοδήματος για τις οικογένειες των κατά τα άλλα εθελοντών και εργατών που δηλώνουν ότι υπηρετούν την ολυμπιακής ιδέα!

*Και επειδή κάποιοι θα ισχυριστούν ότι η εταιρεία δεν κάνει εμπόριο αθλητικών ειδών σας προσκομίζουμε την σύναψη συμφωνίας με τον δήμο Παλλήνης όπως αυτή ανέβηκε στην Διαύγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση