GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόσυλος πιάστηκε με το άδειο οστεοφυλάκιο στα χέρια

Το άδειο οστεοφυλάκιο ήταν τελικά αυτό που οδήγησε στη σύλληψη ενός 57χρονου ιερόσυλου. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασε ...


Το άδειο οστεοφυλάκιο ήταν τελικά αυτό που οδήγησε στη σύλληψη ενός 57χρονου ιερόσυλου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασε την υπόθεση κλοπής στον Ιερό ναό του Αγίου Ματθαίου στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στον 57χρονο δράστη αλλά και άδειο το οστεοφυλάκιο, στο οποίο φυλασσόταν πέτρα από το Σινά.

Ο δράστης αφαίρεσε οστεοφυλάκιο από το ναό. Ο ιερόσυλος, σύμφωνα με το flashnews δεν δίστασε να αδειάσει το οστεοφυλάκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη λειψανοθήκη φυλασσόταν μια πέτρα από το Σινά.

Ειδικότερα, την 11.02.2017 το πρωί στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ιερό Ναό εκκλησιαστικό αντικείμενο (οστεοφυλάκιο).

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της παραπάνω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την εν λόγω κλοπή διέπραξε ο 57χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο το οποίο αποδόθηκε στην υπεύθυνη του Ιερού Ναού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση