GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζολί μιλά για το διαζύγιο: Θα είμαστε πάντα οικογένεια

Για μια "δύσκολη περίοδο" για την ίδια και την οικογένειά της έκανε λόγο η Αντζελίνα Τζολί, στην πρώτη της συνέντευξη που δίν...


Για μια "δύσκολη περίοδο" για την ίδια και την οικογένειά της έκανε λόγο η Αντζελίνα Τζολί, στην πρώτη της συνέντευξη που δίνει μετά το διαζύγιο - βόμβα με τον Μπραντ Πιτ. Όπως είπε μιλώντας στο World News του BBC, μίλησε για μια "πολύ δύσκολη περίοδο" μετά το διαζύγιο ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη σε ιδιωτικό αεροσκάφος στην οικογένειά της, το οποίο τελικά οδήγησε στο διαζύγιο. "Είμαστε οικογένεια, θα είμαστε οικογένεια πάντα, θα ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο και ελπίζουμε ότι θα γίνουμε μια οικογένεια πιο δυνατή", είπε ο Τζολί.
Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις συνέπειες του διαζυγίου, η Τζολί απάντησε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και επανέλαβε ότι η οικογένεια της "περνά μια δύσκολη περίοδο". Ο στόχος της είναι, όπως είπε, να ξεπεραστούν όλα. "Προσπαθώ να βρίσκω έναν τρόπο μέσα από τον οποίο να εξασφαλίζω ότι αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο πιο δυνατούς και μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας", δήλωσε.
Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει τον εαυτό της σε πέντε χρόνια, η Τζολί απάντησε ότι ελπίζει να επισκέπτεται τα παιδιά της που τους αρέσει να κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα ανά τον κόσμο. Πρόσθεσε κυρίως ότι ελπίζει τα παιδιά της να αναπτύξουν μια άποψη για τον κόσμο που θα είναι ευρύτερη από αυτή του Χόλιγουντ.
"Κάθε τι που κάνω, ελπίζω, σημαίνει πως εκπροσωπώ κάτι και εκπροσωπώ τα σωστά πράγματα για τα παιδιά μου και δίνω τη σωστή αίσθηση στα παιδιά του γι αυτά που είναι ικανά να κάνουν και να βλέπουν τον κόσμο. Όχι μέσα από το πρίσμα του Χόλιγουντ ή μέσα από έναν ορισμένο τρόπο ζωής, αλλά πράγματι να έχουν σωστή αντίληψη για τον κόσμο και να γίνουν συνειδητοποιημένοι άνθρωποι".
Να σημειωθεί ότι η Τζολί μίλησε από την Καμπότζη για τη νέα της ταινία "First They Killed My Father" αλλά και τη φιλανθρωπική της δράση στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση