GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε πόσο πούλησε η Ρεάλ τα δικαιώματά της στο διαδίκτυο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το «El Confidencial», υπέγραψε μια συμφωνία επί της αρχής με την Providence Equ...


Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το «El Confidencial», υπέγραψε μια συμφωνία επί της αρχής με την Providence Equity Partmers, μια αμερικανική παγκόσμια ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων,  για τα δικαιώματα της εικόνας της ομάδας στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των επόμενων δέκα ετών, με αντίτιμο 500 εκατομμύρια ευρώ. 

Η εν λόγω εταιρεία κατέχει ήδη το ένα τέταρτο του μάρκετινγκ της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Major League Soccer (MLS) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο δημοφιλής από αυτές που έχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο, με 1.350.000 χρήστες, σύμφωνα με στοιχεία  του Δεκεμβρίου 2016 (τέσσερις φορές περισσότερο από της Μπαρτσελόνα). 

Κλείνοντας την πώληση των δικαιωμάτων  της ιστοσελίδας με  500 εκατομμύρια, η Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει και πάλι ο πλουσιότερος σύλλογος στον κόσμο, θέση που κατείχε για έντεκα χρόνια, μέχρι τον τελευταίο, όπου στην κορυφή ανέβηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση