GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι "ντόπαρε" τους παίκτες ο Ουζουνίδης πριν τον Αστέρα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να περάσει στον Παναθηναϊκό την νοοτροπία του, αλλά κυρίως να δημιουργήσει νοοτροπία νικητή και να δεί...


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να περάσει στον Παναθηναϊκό την νοοτροπία του, αλλά κυρίως να δημιουργήσει νοοτροπία νικητή και να δείξει στους παίκτες του σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται.

Στην Τρίπολη, οι «πράσινοι» έκαναν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, με τον Έλληνα τεχνικό να «νποπάρει» ψυχολογικά την ομάδα του πριν το ματς, θέλοντας να τους εμφυσήσει την νοοτροπία του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη πριν το ματς με τον Αστέρα: «Είμαστε Παναθηναϊκός και οφείλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Να πιέσουμε τον αντίπαλο. Αν είμαστε εμείς όπως πρέπει και στο τέλος όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να έχουμε την πρωτοβουλία, να πιέζουμε και για να κερδίζουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από το ματς κυπέλλου. Θέλω να καταλάβετε πως είτε αγωνιζόμαστε στη Λεωφόρο, είτε εκτός έδρας, είμαστε ο Παναθηναϊκός. Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτή που κάνει το παιχνίδι και επιβάλει τον ρυθμό της» είπε στους παίκτες ο Ουζουνίδης.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» όπως αποδείχθηκε τον άκουσαν, ενώ στο τέλος τους εξέφρασε την ικανοποίηση του και τους έδωσε συγχαρητήρια.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση