GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εγγονές του 'Ελβις Πρίσλεϊ, κακοποιήθηκαν από τον πατέρα τους;

Οι 8χρονες δίδυμες εγγονές του Έλβις Πρίσλεϊ, βρίσκονται υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών της Καλιφόρνια έπειτα από καταγγε...


Οι 8χρονες δίδυμες εγγονές του Έλβις Πρίσλεϊ, βρίσκονται υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών της Καλιφόρνια έπειτα από καταγγελίες της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, πως βρήκε άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών στον υπολογιστή του πατέρα τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, οι Φίνλεϊ και Χάρπερ Λοκγουντ θα βρίσκονται υπό τη φροντίδα των ειδικών, μέχρι τον Μάρτιο οπότε και αναμένεται η δίκη διαζυγίου του ζευγαριού. 

Η 49χρονη κόρη του «βασιλιά» υποστηρίζει πως βρήκε τις άσεμνες φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή του τέταρτου συζύγου της, του Μάικλ Λόκγουντ.

«Σοκαρίστηκα, τρομοκρατήθηκα, ανακατεύτηκα» αναφέρει στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Φαίνεται πως οι αρχές του Τενεσί διεξάγουν ήδη έρευνα για το υλικό αυτό, προσθέτει, ενώ έχουν κατασχεθεί ογδόντα ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι του Λόκγουντ. «Δεν έχω ιδέα τι περιέχουν και φοβάμαι πως υπάρχουν και χειρότερες εικόνες εκεί» σημειώνει η Πρίσλεϊ.

Ο 55χρονος και η Λίζα Μαρί παντρευτήκαν το  2006 στην Ιαπωνία. Τον περασμένο Ιούνιο όμως χώρισαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Λόκγουντ διεκδικεί 40.000 δολάρια διατροφή και πληρωμή νομικών εξόδων ύψους 100.000 δολαρίων από την πρώην γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση