GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Αθηναίων: Ελάτε να κάνουμε τα ΚΑΦΑΟ τέχνη

Έργα τέχνης θέλει να κάνει ο δήμος Αθηναίων τα γκρίζα και ομολογουμένως άσχημα ΚΑΦΑΟ (τα υπαίθρια κουτιά με τα καλώδια του ΟΤΕ). Ο δή...


Έργα τέχνης θέλει να κάνει ο δήμος Αθηναίων τα γκρίζα και ομολογουμένως άσχημα ΚΑΦΑΟ (τα υπαίθρια κουτιά με τα καλώδια του ΟΤΕ).

Ο δήμος απευθύνει λοιπόν ανοικτή πρόσκληση προς τους καλλιτέχνες να παρέμβουν εμπνευσμένα και δημιουργικά στα 26 ΚΑΦΑΟ που βρίσκονται στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της πόλης, που περικλείεται από τις οδούς Πραξιτέλους, Λέκκα, Περικλέους, Αθηναΐδος, Αγίας Ειρήνης και Αθηνάς.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν την έμπνευσή τους, έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση athens.trigono@gmail.com, στέλνοντας ένα αρχείο PDF που θα περιλαμβάνει: σύντομο βιογραφικό (maximum 150 λέξεις), περιγραφή της ιδέας (maximum 150 λέξεις) και 1 έως 2 σκίτσα σε κλίμακα (επιθυμητή η 1:20). Εξαμελής καλλιτεχνική επιτροπή του δήμου Αθηναίων θα ανακοινώσει την απόφασή της την Παρασκευή, 3 Μαρτίου, ενώ τους καλλιτέχνες που θα επιλεγούν, ο δήμος θα τους προμηθεύσει και τα αντίστοιχα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση