GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κάτοικοι στο Κορδελιό ενημερώνονται για την επιχείρηση απομάκρυνσης της βόμβας - ΦΩΤΟ

Άρχισε η ενημέρωση των κατοίκων του Κορδελιού που βρίσκονται γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στη Μοναστηρίου. Υπάλληλοι του δ...


Άρχισε η ενημέρωση των κατοίκων του Κορδελιού που βρίσκονται γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στη Μοναστηρίου.

Υπάλληλοι του δήμου έχουν αρχίσει τη θυροκόλληση ανακοίνωσης όπου απεικονίζεται και ο σχετικός χάρτης με τις περιοχές που επηρεάζονται σε σπίτια, καταστήματα και βενζινάδικα, ενώ αναμένεται κι ανάλογη κίνηση των Αρχών και στις υπόλοιπες περιοχές που εντάσσονται στο σχέδιο εκκένωσης.

Η επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από το ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Ελληνικού Στρατού και στο πλαίσιο της τήρησης των διεθνών πρωτοκόλλων ασφαλείας θα πρέπει από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 10 το πρωί να εκκενωθούν προληπτικά και υποχρεωτικά οι περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα 1.9 χλμ από το σημείο που βρίσκεται η βόμβα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση