GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κάνιε Γουέστ έγινε... Εσταυρωμένος!

Στο έκτο στούντιο άλμπουμ «Yeezus», ο Κάνιε Γουέστ επιμένει πως είναι Θεός. «I Am a God» τιτλοφορείται ένα από τα κομμάτια του δίσκου...


Στο έκτο στούντιο άλμπουμ «Yeezus», ο Κάνιε Γουέστ επιμένει πως είναι Θεός. «I Am a God» τιτλοφορείται ένα από τα κομμάτια του δίσκου και όπως φαίνεται το θεάρεστο έργο του διάσημου ράπερ αναγνωρίστηκε... Ο καλλιτέχνης δρόμου από το λαμπερό Λος Άντζελες με το ψευδώνυμο «Plastic Jesus», φιλοτέχνησε ένα άγαλμα που παρουσιάζει τον Γουέστ ως Εσταυρωμένο που τοποθετήθηκε στη Hollywood Boulevard, την κεντρική λεωφόρο του Χόλιγουντ. 

Το άγαλμα έχει ανθρώπινο μέγεθος και παραπέμπει στον Γιο του Θεού καθώς φέρει στο κεφάλι το αγκάθινο στεφάνι, είναι γυμνό με μόνο ένα απλό ύφασμα να καλύπτει τα επίμαχα σημεία και ένα ζευγάρι αθλητικά. Με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει σταυρός και τα διάφορα κολιέ που κρέμονται από το λαιμό. 

Το έργο τιτλοφορείται «False Idol» δηλαδή ψεύτικο είδωλο και όπως λέει ο καλλιτέχνης «Ο Γουέστ είναι ιδιοφυΐα στο να γράφει μουσική αλλά δεν είναι Θεός, όπως το κάναμε να είναι. Μέχρι την στιγμή, που ένα ζήτημα στην ζωή του, σκέπασε την καριέρα του και τότε τον σταυρώσαμε», λέει και συμπληρώνει «Φυσικά, σεβαστείτε αυτούς τους ανθρώπους ως καλλιτέχνες και μη τους Θεοποιείτε -γιατί σταυρώνουμε τους Θεούς μας». 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση