GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Με μια τελική πολιτική ώθηση θα λυθεί το ελληνικό ζήτημα

Συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα ακόμη και μέσα στο Μάρτιο "βλέπει" ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβ...


Συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα ακόμη και μέσα στο Μάρτιο "βλέπει" ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως μια "τελική ώθηση" από τους αξιωματούχους θα μπορούσε να εξασφαλίσει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας ακόμη και πριν από την επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου.

"Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε σε θέση να επιλύσουμε την τρέχουσα κατάσταση σε σύντομο διάστημα", διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, μιλώντας για πολιτική παρέμβαση: "Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια τελική ώθηση από τους θεσμούς της ΕΕ, από το ΔΝΤ, από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές ούτως ώστε να μπορεί να επιλυθεί έως το επόμενο Eurogroup".

Περαιτέρω καθυστέρηση θα είναι "ιδιαιτέρως αντιπαραγωγική" και δημιουργεί τον κίνδυνο η Ελλάδα να υποχωρήσει και πάλι σε "χρηματοοικονομική αστάθεια", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση