GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Βίντεο με καρέ καρέ το απίστευτο τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό...

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην Εθνική Οδό κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που Πόρσε ανεξέλεγκτη και με ιλιγγιώδη ταχύτητα ...

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην Εθνική Οδό κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που Πόρσε ανεξέλεγκτη και με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας κοντά στον Ύπατο Θηβών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 33χρονη γυναίκα και ο 2,5 ετών γιος της που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, την ώρα που ο πατέρας της οικογένειας βρισκόταν στην τουαλέτα που υπάρχει στο πάρκινγκ.Όπως έχει καταγράφει από κάμερα ασφαλείας το Peugeot, στο οποίο βρίσκονται η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι είναι σταματημένο στο πάρκινγκ, ενώ ο πατέρας είναι μέσα στην τουαλέτα.
Ξαφνικά έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η πόρσε και σκορπά τον θάνατο. Ο οδηγός της Πόρσε, που φέρεται να είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία από την Αθήνα, φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο.
Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός της πόρσε απανθρακώθηκαν. Ο συνοδηγός της πόρσε πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο και αυτός.
πηγή:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση