GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια Τσίπρα για την εκλογή Σταϊνμάιερ

Τα συγχαρητήρια του προς τον Φράνκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας τ...


Τα συγχαρητήρια του προς τον Φράνκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter και σημειώνει ότι η εκλογή του "αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις".

Αναλυτικά στις διαδοχικές αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός αναφέρει:"Συγχαρητήρια στον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις".

1 σχόλιο

  1. ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!!

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ?

    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας.
    Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο. Που κουκούλωσε όλη τη βρωμιά του Καραμανλή.
    Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ο λαός μας, ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση