GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στο αεροδρόμιο της Μοσούλης από τον Ιρακινό στρατό

Επίθεση στο αεροδρόμιο της Μοσούλης και της στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση εξαπέλυσαν οι στρατιωτικές δυνάμεις ...


Επίθεση στο αεροδρόμιο της Μοσούλης και της στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση εξαπέλυσαν οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ιρακινών, με την υποστήριξη των αμερικανικών δυνάμεων, οι οποίες πλησιάζουν στο δυτικό τμήμα της Μοσούλης, που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

«Οι δυνάμεις ταχείας επέμβασης, η ομοσπονδιακή αστυνομία, αλλά και οι αντιτρομοκρατικές στρατιωτικές δυνάμεις, επιτέθηκαν κατά του αεροδρομίου στη Μοσούλη, αλλά και κατά της στρατιωτικής βάσης αλ-Γκαζλάνι» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράκ.

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ιράκ, μετά την εκδίωξη του Ισλαμικού Κράτους από το ανατολικό τμήμα της Μοσούλης, τον προηγούμενο μήνα, διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις με αντικειμενικό σκοπό την ανακατάληψη του αεροδρομίου και της αναφερόμενης στρατιωτικής βάσης, που βρίσκονται στα νότια προάστια της πόλης.

Τόσο το αεροδρόμιο, όσο και η βάση θα χρησιμοποιηθούν ως αμυντικά προγεφυρώματα προκειμένου να υποστηριχτούν οι πολεμικές επιθετικές επιχειρήσεις για την ολική ανακατάληψη του δυτικού τμήματος της Μοσούλης.

(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση