GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι περιπτώσεις που δείχνουν εάν είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας

Η συγκατοίκηση είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη απόφαση και ένα πολύ μεγάλο βήμα για το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού. Για αυτό, δώστε πρ...


Η συγκατοίκηση είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη απόφαση και ένα πολύ μεγάλο βήμα για το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού.

Για αυτό, δώστε προσοχή στα ακόλουθα 6 ζητήματα και, εάν όντως θέλετε να προχωρήστε σε συγκατοίκηση, φροντίστε πρώτα να τα έχετε λύσει.

1.Δεν είχατε ακόμη έναν μεγάλο καυγά

Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το ζήτημα είναι όμως να ανακαλύψετε τον τρόπο που μαλώνετε. Εάν σε εκείνον αρέσει να φωνάζει και σε εσάς να παραμένετε σιωπηλοί, τότε καλό θα είναι το γνωρίζετε έτσι ώστε να το αντιμετωπίσετε για όταν θα ζείτε πλέον στον ίδιο χώρο.

2.Νιώθετε άνετα μπροστά του μόνο όταν φοράτε make-up ή μπροστά της μόνο όταν είστε καλά ντυμένος

Όταν μένεις μαζί με κάποιον, εκείνος ή εκείνη θα σας δει όπως ακριβώς είστε. Άβαφη, αχτένιστο, με πιτζάμες, άρρωστο. Εάν δεν νιώθετε ακόμα άνετα για αυτό, τότε μάλλον χρειάζεστε και άλλο χρόνο.

3.Δεν έχετε θέσει τα όριά σας

Εσείς είστε μανιακή με την καθαριότητα και εκείνος σιχαίνεται τα κατοικίδια; Θα πρέπει αρχικά να μοιραστείτε τα θέλω σας και τι δεν θα κάνατε ποτέ, έτσι ώστε να είστε απολύτως ξεκάθαροι μεταξύ σας.

4.Δεν έχετε ιδέα πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς

Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια. Το ενοίκιο δεν θα πληρωθεί από «κάποιον». Θα πρέπει να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας και να καταστρώσετε ένα πλάνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και έναν κοινό λογαριασμό ή να αποφασίσετε ποιος θα πληρώσει τι.

5.Δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ μαζί

Τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τον αληθινό εαυτό του άλλου. Εάν φύγατε ένα Σαββατοκύριακο μαζί και σας ενοχλούσαν τα πάντα, τότε ξέρετε την απάντηση: μην μείνετε ακόμα μαζί.

6.Δεν έχει μοιραστεί τις προσδοκίες σας

Αυτό και εάν είναι σημαντικό; Τι θέλετε από τη σχέση σας; Ίσως να αποσκοπείτε σε γάμο, ίσως και όχι; Θα πρέπει όμως να είστε και οι δύο ειλικρινείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση