GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Οι ΗΠΑ δεν θα εμπλακούν σε εμπορικούς πολέμους

Οι ΗΠΑ δεν θα εμπλακούν σε εμπορικούς πολέμους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος των Η...


Οι ΗΠΑ δεν θα εμπλακούν σε εμπορικούς πολέμους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει στο ελεύθερο, αλλά δίκαιο εμπόριο.
Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ επεσήμανε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News ότι ο προϋπολογισμός του προέδρου των ΗΠΑ «δεν αγγίζει» την κοινωνική ασφάλιση, την προσφορά των υπηρεσιών υγείας, αλλά και τη συμμετοχή σε άλλα προγράμματα. Ο κ. Τραμπ «θα αγγίξει τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι το σχέδιο της φορολογίας θα έχει λιγότερες παρενθέσεις, θα έχει απλοποιήσεις, μείωση φορολογίας για τη μεσαία τάξη, αλλά και αναπροσαρμογές για τις εταιρείες, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές, σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση