GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Τραμπ για τον Πούτιν που θα συζητηθεί

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι ότι "σέβεται" τον...


O Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι ότι "σέβεται" τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αλλά αυτός ο σεβασμός δεν σημαίνει και ότι θα τα πάνε καλά και δεν θα επηρεάσει την εξωτερική πολιτική του.
Στη συνέντευξη ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Τραμπ γιατί σέβεται τον Ρώσο Πρόεδρο, πρώην πράκτορα της KGB, ο οποίος είναι γνωστό ότι είχε ζητήσει πολλές φορές την εξόντωση των εχθρών του.
"Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα' χεις καλά με τη Ρωσία από το να μην τα έχεις καλά", απαντάει ο Τραμπ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Fox News. "Και αν η Ρωσία μας βοηθάει στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια σημαντική μάχη, και στην ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι καλό. Αν θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα".
Όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής "The O'Reilly Factor" πίεσε τον Τραμπ ρωτώντας για το ιστορικό βίας του Ρώσου Προέδρου, εκείνος απάντησε: "Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε και εμείς πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;".
Ο Τραμπ ρωτήθηκε επίσης αν είναι ανεύθυνο να κάνει ισχυρισμούς περί εκλογικής νοθείας χωρίς αποδείξεις που να το υποστηρίζουν.
"Αφήστε με να σας πω όταν βλέπεις παράνομους ανθρώπους που δεν είναι (Αμερικανοί) πολίτες να βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους... Κοίτα Μπιλ, μπορούμε να είμαστε μωρά, αλλά βλέπεις τους εκλογικούς καταλόγους, έχεις παράνομους, έχεις νεκρούς, έχεις αυτό, είναι στ΄ αλήθεια μια πολύ άσχημη κατάσταση, είναι πολύ άσχημο".

2 σχόλια

  1. κ. Ανδρέα Καψαμπέλη με όλο το σεβασμό θα τους γράψω =>ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ=<...

    Ο ΛΥΚΟΣ {Βόλφγκανγκ Σόιμπλε}..Βόλφγκανγκ στα γερμανικά σημαίνει [ΛΥΚΟΣ] να πάει να ΓΑΜΗΘΕΊ και αυτοί που δίνουν πληροφορίες...Όχι πως τα πάει καλά ο Σύριζα και ο Τσίπρας, σκατά τα έχει κάνει και θα το πληρώσει και ιδεολογικά και σε εκλογικά ποσοστά... Όμως η σύγκρουση με τους τοκογλύφους και το πολίτικο σύστημα είναι εν εξελίξει.. Σήμερα βγαίνει η μυστική έκθεση του ΔΝΤ.. μυστική με πολλά εισαγωγικά παρακαλώ...ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΈΡΕΙ για δεκαετίες την αστάθεια της Ελληνικής οικονομίας...

    ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΣΤΆΘΕΙΑ=fy000000..Όσοι κάνουν ΤΟ λάθος ΝΑ πιστεύουν ότι η αστάθεια είναι η εκάστοτε κυβερνήσουλα της Ελλάδος είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ...{λεγεμε γραφικό Λεβέντη, πονηρό Αδωνι, άσχετη δημοκρατική συμπαράταξη, πασοκ, ελιά, ποτάμι και sia..}

    Η Ελλάδα μας-σας φαίνεται ασφαλή χώρα;; ώστε να μπουν χρήματα από απλούς ιδιώτες μικρο πλούσιους για να πάρει τα επάνω της η οικονομία!!!...ΌΧΙ βέβαια διότι όταν λένε οι Δ-ΕΣΜΟΊ σε εκθέσεις ότι θα έχεις ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΤΊΒΟ οικονομίας για 15 με 20 χρόνια ακόμα η χώρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ολοκαύτωμα ...Ποιος θα τολμούσε επένδυση στην Συρία--ΙΡΑΚ-- Τουρκία--Λιβύη;;.. Έτσι βλέπουν την Ελλάδα οι σοβαροί επενδύτες...

    ΑΝ τρελαθεί ο Τούρκος και στείλει 2 εκατομμύρια πρόσφυγες--μετανάστες θα είμαστε ασφαλή χώρα;; η αν θέλει αύριο 500 νησιά;;είμαστε ασφαλή χώρα;; ΌΧΙ ούτε ασφαλής είμαστε, ούτε ευκαιρία διότι είμαστε μέσα στην καρδιά της εμπόλεμης ζώνης ενός θρησκευτικού ΠΌΛΕΜΟΥ..

    Όσο και να θέλουν να το υποβαθμίζουν αυτό είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΤΟ ΙΣΛΆΜ ΒΡΆΖΕΙ..[[μην τρέξει κάνεις φασίστας και γράψει κάτω από το κείμενο εγώ σας τα έλεγα]] Διότι την βαριά ευθύνη την φέρουν Αυτοί που βομβάρδισαν την Γιουγκοσλαβία, που έκαναν την Αραβική άνοιξη με τους αδελφούς μουσουλμανους, αυτοί που βρήκαν τα χημικά όπλα του Σανταμ Χουσειν στο ΙΡΑΚ, αυτοί που έσφαξαν τον Καντάφι, αυτοί που θέλουν την Αφρική και εξοπλίζουν την μποκο χαραμ,

    Αυτοί που έχουν φυτέψει δυναστείες από βασιλιάδες και πρίγκιπες για να έχουν τον ελέγχό του πετρελαίου, αυτοί που θέλουν οι άνθρωποι να παράγουν ως δούλοι με 2 δολάρια την ήμερα και με 16 ώρες εργασία και μάλιστα παιδική τα δυτικά προϊόντα τους..

    Δείτε τι γίνετε στην Ελλάδα όλοι απειλούν στα ΜΜΕ ότι θα πάρουν [της επιχείρισης τους] σκατά τα ΑΦΜ τους και θα της πάνε στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία... ΓΙΑΤΊ δεν τα πάνε ΤΏΡΑ στην Τούρκια !!! παλιότερα εκεί γινόταν πάρτι.. Όμως τα εμπυρεύματα τους θέλουν να τα πουλήσουν στον δυτικό πληθυσμό.. σε ποιους στα αλήθεια; στους επιδοτούμενους ανέργους δυτικούς; και που θα βρεθούν τα χρήματα για να επιδοτούνται όλοι αυτοί από της χώρες τους!!!!!!...

    Έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο του δούλου δυτικού νομίζοντας ότι θα μπορέσουν σώσουν τον καπιταλισμό..Εργασία μαύρη, εργασία χωρίς δικαιώματα, εργασία χωρίς κανόνες και ωράρια, εργασία που θα αντιστοιχεί σε ένα πιάτο φάει, συντάξεις στα 200 χρόνια κ.τ.λ..ΆΛΛΑ πάλι υπάρχει ένα πρόβλημα τόσα προϊόντα σε πιες αγορές θα πουληθούν;;και ποιοι θα τα αγοράζουν με μισθός 500 με 1000 ευρώ η δολάρια και αν βρεθεί!!!!..

    Μέσα σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε την ρομποτική εργασία και ποσά δισεκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν παγκοσμίως !!!!αλλά τα προϊόντα θα αυξάνονται με ταχύτητα φωτός χωρίς όμως να βρίσκουν αγοραστές..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. =>ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ=<..

    Το καπάκι της κολάσεως το άνοιξαν αυτοί , τώρα μόνο η επιστήμη μαζί με την τεχνολογία μπορεί να το κλείσει ..Η επιστήμη με την νέα τεχνολογία θα απόδοση δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη, θα φέρει ισορροπία στην εργασία, στην φορολογία, στα ανθρωπινά δικαιώματα {όχι αυτα που θέλουν να κρύβουν ως προσωπικά η ανθρωπινά δικαιώματα] θέλουν δεν θέλουν στο πέρασμα της σύντομης ζωή μας..

    Η αναθεώρηση του ανθρώπου άρχισε..Η Ελευθερία που θα είναι για όλους σε αυτή την κυψέλη, θα είναι ίδια όπως και η τιμωρία, ο ανταγωνισμός θα γίνει συνεργασία,οι μαθητές να πιστέψουν ότι η πληροφορική ΔΕΝ είναι το word η το excel και τα microsoft windows,οι μαθητές ΝΑ ΜΗΝ γίνονται χρήστες ΆΛΛΑ συμμέτοχοι στην γνώση..

    Οι υπολογιστές ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για να παίζουν παιχνίδια, η για το Facebook , η τα likes, η για βόλτα στο YouTube κ.τ.λ...Επειδή οι κοινωνίες χρειάζονται ανθρώπους που ασκούν να ορθά τα καλά Πληροφορικής θα πρέπει να σκεπτόμαστε την Πληροφορική όχι μόνο ως επάγγελμα αλλά και ως Επιστήμη ,Ελευθερίας, Διαφάνειας , Δικαιοσύνης..

    Η πληροφορική σήμερα συνδέεται άμεσα με όλες τις θετικές επιστήμες, αλλά και με πολλές άλλες όπως η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η γλωσσολογίας, η νομική, η ιατρική, τα οικονομικά και η διοίκηση...

    Υ.Γ..Δεν θα μάθουν όλοι την ΑΙ {βαθειά γνώση και κβάντα] όμως αν κατανοήσουν το τι είναι πληροφορική; το τι φέρνει; {καλά και κακά}...ΤΌΤΕ οι άνθρωποι θα είναι οπλισμένοι με γνώση ώστε να παράγουν, να καταναλώνουν και να λύνουν τα προβλήματα τους

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΊΣΟΥΜΕ αυτά στρώματα της επιστήμης όπως ενός σπιτιού τους τοίχους, τη στέγη, τους τσιμεντόλιθους, τα δάπεδα, ΌΛΟ το πλαίσιο και βρήκαμε τη σκελετική μορφή που αποτελεί τον πυρήνα της κάθε δομής του...Τώρα θα μπορούν οι επιστήμονες συγκρίνουν τις στρώσεις της πολυπλοκότητας και να αποκαλύψουν την ουσία της ζωής..

    Κατά τη διάρκεια του Διαφωτισμού, ο Νεύτωνας και ο Καρτέσιος ενέπνευσε τους ανθρώπους να σκέφτονται το σύμπαν σαν ένα περίτεχνο ρολόι... Στη βιομηχανική επανάσταση , ήταν μια μηχανή με πιστόνια...Τώρα ο κώδικας και ένας υπολογιστής μπορεί να κωδικοποίηση όλο κόσμο.. Ο Κώδικας θα είναι το λογικό... Ο Κώδικας θα είναι hackable... Ο Κώδικας θα είναι το πεπρωμένο... Αυτά είναι τα κεντρικά δόγματα (και αυτοεκπληρούμενες προφητείες) της ζωής στην ψηφιακή εποχή.... Καθώς μπορεί το λογισμικό μας να φάει το δικό τους άρρωστο κόσμο τους..

    Οι μηχανές μας ήδη αρχίζουν να μιλούν μια διαφορετική γλώσσα, που ακόμη και οι καλύτεροι προγραμματιστές τους δεν μπορούν να την καταλάβουν....Η ηλεκτρονική κωδικοποιημένη όραση γίνεται ΌΛΟ και πιο ισχυρή , αρχίζει να βλέπει τα πράγματα δεν μπορούμε με γυμνό μάτι..

    ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΟΎΜΕ ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΣΤΙΚΉ ΤΆΞΗ ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΆΨΩ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση