GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κίνα προσκάλεσε την Τερέζα Μέι

Την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, προσκάλεσε το καθεστώς της Κίνας. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών τ...


Την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, προσκάλεσε το καθεστώς της Κίνας. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Λου Κανγκ, η Βρετανή πρωθυπουργός προσκαλείται στην Κίνα.

Μία εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η Βρετανή πρωθυπουργός θα επισκεφθεί φέτος την Κίνα, στο τελευταίο από τα ταξίδιά της σε μεγάλες εμπορικά δυνάμεις, καθώς διαπραγματεύεται την έξοδο της χώρας της από την ΕΕ.

«Θέλουμε να συνεργασθούμε με τη Βρετανία για να προωθήσουμε μία βιώσιμη, υγιή και σταθερή ανάπτυξη της σινοβρετανικής παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας στον 21ο αιώνα», δήλωσε ο Λου. Ο εκπρόσωπος είπε ότι πιστεύει πως η Βρετανία και η ΕΕ θα διαπραγματευθούν μία συμφωνία με κέρδη και για τις δύο πλευρές. Μία ευημερούσα, σταθερή και ανοικτή Βρετανία και Ευρώπη είναι προς το συμφέρον όλων, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση